علمدار جنگ نرم.کرمانشاه

انتشار خبر جعلی حمله آمریکا به ایران در فیس‌بوک برای جاسوسی از کاربران

خبرگزاری فارس: انتشار خبر فوری حمله آمریکا به ایران و عربستان توانسته‌ با توجه به حساسیت این موضوع اقدام به فریب کاربران اینترنتی و نصب نرم افزار جاسوسی در رایانه‌های آنان به منظور مصارف جاسوسی از کاربران شود.

                                                          خبرگزاری فارس: انتشار خبر جعلی حمله آمریکا به ایران در فیس‌بوک برای جاسوسی از کاربران

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «دیجیتال ژورنال»، در این خبر فوری که در فیس‌بوک منتشر شده است، ادعا شده که آمریکا به ایران و عربستان سعودی حمله کرده و این آغاز جنگ جهانی سوم خواهد بود، این در شرایطی است که در صورتی که کاربر اقدام به تماشای این فایل ویدئویی کند، هیچ ویدئویی پخش نخواهد شد، اما یک ویروس وارد رایانه شخصی کاربران خواهد شد.

 

این نسخه ویدئویی با عنوان «حمله آمریکا به ایران و عربستان» منتشر شده و در آن توصیف زیر نیز ارائه شده است: آیا جنگ جهانی سوم آغاز خواهد شد؟ این فایل ویدئویی با این عنوان باعث فریب مردم و جذب آنان به تماشای این ویدئو که به عنوان یک خبر فوری بر روی سایت فیس‌بوک قرار گرفته است، می‌شود که هدف از آن به تله انداختن کاربران فیس‌بوک و به بیان دیگر اقدامی برای جاسوسی و گردآوری اطلاعات از قربانیان خود است.

پیغام‌هایی که بر روی این ویدئو قرار داده شده است، در واقع حاوی نوعی ویروس است که بر روی کامپیوتر شخصی کاربران نصب می‌شود و به طور خودکار در کامپیوتر منتشر خواهد شد. پس از نصب ویروس، افرادی که قربانی آن شده‌اند، با هر بار کلیک کردن بر روی آن باعث انتشار هر چه بیشتر این ویروس خواهند شد.

این در شرایطی است که پیش از این نیز در فیس‌بوک اقدام به سوء استفاده از چندین حادثه مهم در سطح دنیا شده است که برخی از این اقدامات جعلی و دروغ بوده است.

 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:, :: 19:55
رضاسلطانی

بدون حمایت ایران پیروزی مقاومت بر اسرائیل ممکن نبود / قدردان ایرانیم
دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی تاکید کرد همه ملتهای اسلامی باید قدردان مواضع جمهوری اسلامی ایران باشند، اگر حمایتهای ایران نبود، مقاومت هرگز نمی توانست بر رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه پیروز شود.

                   

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسن نصرالله در سخنانی که به طور مستقیم از شبکه های مختلف عربی پخش می شد، به حجم سنگین فشارها و هجمه تبیلغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت : صدها میلیارد دلار برای حمایت مالی از جنگ علیه یک کشور اسلامی مانند ایران که در کنار مسئله فلسطین ایستاده است، هزینه شده است.

وی با هشدار درباره تلاش دشمنان برای شعله ور کردن آتش فتنه مذهبی خاطر نشان کرد : برخی کشورهای ثروتمند عربی، مبالغ هنگفتی در جنگ تحمیلی علیه ایران هزینه کردند به جای آنکه این پولها را برای ملت فلسطین صرف کنند.
 
نصرالله خاطر نشان کرد : اتهام وارده به ایران مبنی بر تلاش برای ترویج تشیع در جهان سنی یک اقدام شیطانی است.

وی تصریح کرد : برخی در جهان اسلام شایعه پراکنی می کنند که حزب الله برنامه ای برای ترویج مذهب شیعی میان ملت سوریه دنبال می کند که این شایعات بی پایه و اساس است.

نصرالله با اعلام حمایت حزب الله از وحدت ملی و ضرورت مشارکت تمام قشرهای مردم لبنان در روند تصمیم گیریها خاطر نشان کرد تاکید ما بر ایجاد دولت ملی در لبنان، برخاسته از اعتقاد دینی و نه نگرش سیاسی است و  وابستگی دینی به اسلام یا مسیحیت مانع تشکیل دولت وحدت ملی نمی شود.

دبیرکل حزب الله لبنان به حمایت بی منت ایران از مسائل جهان اسلام به ویژه مسئله فلسطین اشاره و تاکید کرد : اگر حمایت ایران از مقاومت به ویژه حمایت مادی نبود، پیروزی در جنگ 33 روزه بر رژیم صهیونیستی محقق نمی شد، اگر حمایت ایران نبود، مقاومت به پیروزی نمی رسید.

وی گفت : می گویند حزب الله لبنان، منافع ایران را دنبال می کند، این دروغ بزرگ است، ولی ما قدردان حمایتهای ایران هستیم، تمام اعراب و لبنانی ها که تحولات را دنبال می کنند، حتی یک نمونه برای ما مطرح کنند که ما در خدمت منافع ایران بوده ایم که قطعا نمی توانند چنین نمونه ای بیاورند، زیرا ما فقط در خدمت منافع جهان اسلام هستیم، البته روابط ما با ایران راهبردی است و در این زمینه تردیدی وجوئد ندارد.

نصرالله با تاکید بر ضرورت قدردانی تمام ملتهای مسلمان از مواضع قاطعانه جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مسائل مهم اسلامی از جمله مسئله فلسطین در خصوص تحولات منطقه گفت : رژیم اسرائیل مدعی شده است که می خواهد به تاسیسات هسته ای حمله کند که البته من آن را بعید می دانم، حتی اگر چنین اتفاقی رخ دهد، رهبران جمهوری اسلامی ایران از حزب الله چیزی نخواهند خواست، ما خودمان باید بنشینیم و بررسی کنیم که چه واکنشی باید نشان دهیم.

این بخش از سخنان نصرالله با ابراز احساسات و شعار الله اکبر حاضران در مراسم جشن میلاد پیامبر اسلام(ص) در جنوب بیروت روبرو شد.

دبیرکل حزب الله خاطر نشان کرد : رزمندگان مقاومت همه قدردان مواضع ایران هستند، همه ملتهای اسلامی باید قدردان ایران باشند، همه باید با احترام با کشور بزرگ ایران حرف بزنند، من خود همواره قدردان مواضع جمهوری اسلامی هستم.

 امانت داری و اخلاق مداری

استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع  "خبرگزاری مهر"  مجاز است.

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:, :: 7:35
رضاسلطانی

 

روایت گلپایگانی از شاعر عربی که از شوق دیدار رهبر انقلاب غش کرد
روایت رئیس دفتر مقام معظم رهبری از حاشیه های دیدار شعرای عرب با رهبر انقلاب، عذرخواهی قالیباف از خبرنگاران،خاطره جالب گلریز از دیدار با امام خمینی(ره) و بی نتیجه ماندن تلاش های خبرنگار واحد مرکزی خبر ازجمله حاشیه های جالب مراسم گرامیداشت 19 بهمن روز نیروی هوایی ارتش است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت 19 بهمن روز نیروی هوایی ارتش صبح امروز در سالن اجتماعات فرودگاه مهر آباد برگزار شد که با حاشیه های جالبی همراه بود.

* مهمانان این مراسم علاوه بر فرمانده هان نیروی هوایی ارتش ، سپاه و خبرنگاران، حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، محمد باقر قالیباف شهردار تهران، حجت الاسلام آل هاشم رئیس عقیدتی سیاسی ارتش، همچنین امیر برات پور فرمانده سابق پایگاه هوایی همدان و لیدر عملیات معروف H3 بودند. 

* بر خلاف همایش های متعددی که در این ایام برگزار می شود و درآن بی نظمی و بی برنامگی حرف اول را میزند. این بار در مراسم گرامیداشت روز ارتش، نظم و دقت در ساعت شروع مراسم، انتظامات و اجرای دقیق کنداکتور برنامه ها نشانگر نظم خاص ارتشی ها حتی در امور غیر نظامی بود.

* حرکت هر چند دقیقه یک بار سربازانی که با نظم و ترتیب و لباس های متحدالشکل در مقابل در ورودی، راهروها و اطراف سالن بدون هیچ حرکتی ایستاده بودند، این ذهنیت که آنها مانکن هستند را از بین می برد!

* در بیان محتوا و نظم برنامه امروز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی که رضایت همه حاضرین را به همراه داشت همین بس که حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری که از برنامه های این مراسم به وجد آمده بود در ابتدای سخنرانی خود گفت: «عجب برنامه ای است برنامه امروز شما!»

* گلریزخواننده انقلابی کشور نیز یکی دیگر از مهمانان این بر نامه بود که با خواندن سرود های انقلابی معروف، امام آمد... و گلبانگ آزادی... حال و هوای مراسم را عوض کرد.

* گلریز بعد از اجرای سرودش در بیان خاطره ای از دیدار با امام خمینی گفت: «من اولین و آخرین خواننده انقلابی هستم که توفیق پیدا کردم خدمت امام خمینی شرف یاب شوم و در پایان این دیدار به یاد ماندنی امام راحل دو بار به ما فرمودند: «خدا شما را در این مسیر نگه دارد» و دلیل اینکه تا به امروز من در این مسیر مانده ام و شعر های انقلابی می خوانم به خاطر دعای امام عزیز است.

* حجت الاسلام محمدی گلپایگانی هم از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی در بخشی از صحبت های خود به برخی حاشیه های دیدار دیشب  شعرای عرب با رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: دردیدار شعرای عرب با آقا یکی ازمهمانان که حتی زبان فارسی هم بلد نبود از شوق دیدار ولی امر مسلمین جهان غش کرد.

* گلپایگانی همچنین در بیان خاطره دیگری از این دیدار گفت: یک نکته جالب در دیدار دیشب شعر خوانی یک شاعرمسیحی به نام "جورج" در وصف پیامبر اکرم و اهل بیت بود که برای همه تعجب آور بود. این شاعر اظهار علاقه شدیدی به اهل بیت و به خصوص پیامبر اکرم داشت.

* حاشیه جالب دیگر مراسم امروز به کار بردن اصطلاحات تخصصی قطعات جنگنده های نظامی در صحبت های حجت السلام گلپایگانی بود که تعجب همه را بر انگیخته بود. وی در ادامه برای از بین بردن تعجب دیگران گفت: البته بنده قبلا در این آشیانه مسئولیت جزئی داشتم.

* گلپایگانی در بیان خاطره ای در همین خصوص گفت: یک زمان رادارهایی داشتیم که برخی قطعات آن سوخته بود و من برای تعمیر آنها به اروپا و کشور های شرقی سفرکردم. اما هیچ کشوری حاضر به تعمیر این قطعات نبود، در حالی که امروز ما در داخل کشور در ساخت این قطعات خود کفا شده ایم.

* در بخش دیگری از این برنامه خراسانی، شاعر معروف ابیاتی زیبا را با لهجه مشهدی در وصف امام رضا (ع) خواند که بیشتر ازهمه شهردار تهران که اهل مشهد است را تحت تاثیر قرار داد.

* همچنین در انتهای این مراسم سعی و تلاش خبرنگاران رسانه های تصویری و مکتوب برای مصاحبه با رئیس دفترمقام معظم رهبری و شهردار تهران برای دیگران جالب بود.

* عصبانیت و اعتراض خبرنگار تصویری واحد مرکزی خبر به مسئولان اجرایی مراسم برای اینکه از مصاحبه اختصاصی با رئیس دفتر مقتم معظم رهبری جا مانده بود درنوع خودش جالب توجه بود.

* علی رغم اینکه محافظان قالیباف به خبرنگاران تذکر داده بودند که شهردارقصد مصاحبه ندارد اما با این حال سماجت خبرنگاران ادامه داشت و در نهایت هم به نتیجه ای نرسیدند تا اینکه در آخرین لحظات که قالیباف درحال سوار شدن به ماشینش بود خبرنگاری به وی گفت: «آقای دکتر با خبرنگاران کمی مهربان تر باشید!»  قالیباف هم درواکنش به این حرف از ماشین پیاده شد و برای اینکه نتوانست مصاحبه ای با خبرنگاران داشته باشد با ملاطفت از این که نمی تواند پاسخگوی خبرنگاران باشد عذر خواهی کرد و رفت.


 امانت داری و اخلاق مداری

استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع  "خبرگزاری مهر"  مجاز است.

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           

 

نماز جمعه امروز تهران با امامت رهبر عالیقدر جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خامنه ای برگزار شد .


 

مقام معظم رهبری تصریح کردند: انتخابات مصونیت‌بخش به کشور است و آن چیزی که هیبت ملت را حفظ می‌کند و قدرت معنوی او را به رخ دشمنان می‌کشاند و از تعرض می‌ترساند، حضور مردمی است که یکی از مظاهرش، انتخابات پیش‌رو و راهپیمایی 22 بهمن است.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای روز جمعه در جمع خیل عظیمی از نمازگزاران حاضر در دانشگاه تهران در بخشی از خطبه‌های اول نماز جمعه فرمودند: هر چه پای صندوق‌های رای شلوغ‌تر باشد، گسترش شرکت مردم بیشتر باشد، اعتبار کشور بالاتر می‌رود و صفوف مشارکت مردم می‌تواند آینده کشور را تامین و تضمین کند.
ایشان تاکید کردند: یک مجلس قوی، صالح و سالم بر عملکرد همه دستگاه‌های کشور تاثیرگذار خواهد بود. چنین مجلسی را جز مردم چه کسی می‌تواند تشکیل دهد، دشمن چنین چیزی را نمی‌خواهد و تلاش دارد مردم را مایوس کند تا در انتخابات شرکت نکنند. ایشان خاطرنشان کردند: مسائل کوچک را نباید بزرگ کرد،‌ القای بحران نباید کرد، برخی سعی دارند القا کنند در کشور بحران وجود دارد، اما کدام بحران. همه کارهای گوناگون با همکاری دستگاه‌های مختلف در کشور در حال انجام است و امنیت کامل به توفیق پروردگار وجود دارد.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر ضرورت رقابت سالم در انتخابات تاکید کردند و افزودند: فضای انتخابات باید بدون تهمت و فضایی سالم باشد. مردم اگر خود نامزدهای انتخاباتی را می‌شناسند، طبق تشخیص خود عمل کنند وگرنه از افراد بابصیرت سوال کنند.

 

ایشان فرمودند: مجریان در اجرای انتخابات دقت کامل را به کار ببرند. این انتخاباتی خوب را برای کشور به ارمغان می‌آورد. خوشبختانه در 32 سال گذشته نیز انتخاباتی سالم را پشت سر گذاشته‌ایم و هرگز عدم سلامت در انتخابات وجود نداشته است.
مقام معظم رهبری در ادامه بیاناتشان در مورد بررسی صلاحیت‌ها و عملکرد شورای نگهبان نیز فرمودند: شورای نگهبان از لحاظ قانونی موظف است صلاحیت‌ها را احراز کند منتهی همیشه توصیه کرده‌ایم سطح صلاحیت‌ها آن‌قدر بالا نرود که عده‌ معدودی باقی بمانند.

 

ایشان افزودند: بعضی‌ها به این نظارت‌ها معترضند و شاید اعتراض‌شان بجا باشد منتهی توجه کنیم که وقتی یک مقام مسوول مورد اعتماد مثل شورای نگهبان تصمیمی گرفت، باید تبعیت کرد.

 

ایشان همچنین تاکید کردند: ردصلاحیت شدگان لزوما آدم‌های بدون صلاحیت نیستند، بلکه طبق قانون در انتخابات نمی‌توانند شرکت کنند. اگر کسی ردصلاحیت شد، معنی‌اش این نیست که از هستی ساقط است. مسوولان از امنیت و توطئه دشمن در کار انتخابات غافل نشوند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: آن‌ها که رای نمی‌آورند نیز مراقب باشند کلاهی که بر سر رای نیاوردگان در سال 88 رفت، بر سر آن‌ها نرود.

 

ایشان فرمودند: همه نامزدهای انتخابات و هوادارانشان خود را مسوول امنیت در برابر توطئه‌های احتمالی دشمن بدانند و در تبلیغات نیز نباید القای فضای اختلاف و ناامنی شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از بیاناتشان در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران به بیان نقاط ضعف و قوت نظام جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه "مقابله با چالش‌ها"، "گسترش خدمات کیفی و کمی به مردم در مقایسه با گذشته‌های دور دست"، "پیشرفت علمی"، "انتقال انقلاب به نسل جوان"، "ارتقای جهش‌وار در اثرگذاری مسائل منطقه و جهان"، "بنیه مستحکم نظام در برابر تهدیدها و تحریم‌ها"، "ارتقای کمی و کیفی مراکز علمی و دانشگاهی و حوزوی" را به عنوان نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران برشمردند و یادآور شدند که همه‌ این پیشرفت‌های علمی، اجتماعی و فنی در شرایط تحریم اتفاق افتاده است.
ایشان همچنین خطرهایی را که بر سر راه نظام وجود دارد و باید جلوی آن‌ها را گرفت، به عنوان نقاط ضعف عنوان و تاکید کردند: اتحاد و همدلی علاج قطعی مشکلات کشور است.
ایشان در بخشی از سخنانشاش با اشاره به تهدیدهای آمریکا مبنی بر این‌که همه گزینه‌ها حتی جنگ در مورد ایران روی میز است، خاطرنشان کردند: این تهدیدها به جنگ به ضرر آمریکا و خود جنگ، ده‌ها برابر به ضرر آنان است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: آمریکا جز خونریزی راهی برای پیشبرد خود ندارد و اعتبار آمریکا را بیش از پیش در پیش ملت‌ها و ملت خودش خواهد شکست و این همان چیزی است که سرنوشت رژیم‌ها را تعیین می‌کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خطبه‌های دوم نماز جمعه‌ امروز تهران را نیز به زبان عربی ایراد فرمودند.
در میان بیانات رهبر معظم انقلاب نمازگزاران بارها شعار " ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده" را تکرار می‌کردند.

 

منبع : ایسنا

 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
جمعه 14 بهمن 1390برچسب:رهبری,نمازجمعه,14/11/90, :: 20:33
رضاسلطانی

خلاصه سخنان مقام معظم رهبری در نماز جمعه تاریخی چندسال پیش

 و سرانجام  متن کامل سخنرانی تاریخی مقام معظم رهبری در نماز جمعه

انتخابات زلزله ای سیاسی برای دشمنان و جشنی تاریخی برای دوستان ایران
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نماز جمعه تاریخی و وحدت بخش امروز تهران در سخنان بسیار مهمی، یاد خدا، اعتماد به کمک پروردگار و افزایش سکینه و آرامش را عامل مهم عبور سرافرازانه ملت مؤمن ایران از طوفان ها و حوادث 30 سال اخیر خواندند و با تبیین صریح و روشن ابعاد مختلف رقابت های انتخاباتی و مسائل پس از انتخابات تأکید کردند: حضور بی نظیر و حماسی ملت در 22 خرداد، نمایش عظیم اعتماد و امید و شادابی ملی، زلزله ای سیاسی برای دشمنان و جشنی تاریخی برای دوستان ایران و انقلاب بود و همه 40 میلیون شرکت کننده پرشور و فهیم انتخابات، به امام و انقلاب و شهدا رأی داده اند و هر 4 نامزد محترم نیز متعلق به نظام اسلامی هستند بنابراین همه باید در چارچوب قوانین روشن موجود مسائل را پیگیری کنند.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خطبه دوم نماز که بارها با تکبیر و ابراز احساسات مردم همراه شد در تبیین و تشریح مسائل گوناگون مربوط به انتخابات، خطاب به "ملت، نامزدهای ریاست جمهوری و نخبگان، فعالان سیاسی "، و نیز سران برخی دولت های مستکبر غربی، مطالب جداگانه ای مطرح کردند.
ایشان با تجلیل از ملت آگاه و مؤمن ایران، حضور نزدیک به 40 میلیون رأی دهنده عزیز را در انتخابات 22 خرداد، نمایش عظیم "احساس مسئولیت و روح مشارکت جوی " مردم دانستند و افزودند: حماسه پرشور اعلام دلبستگی یکپارچه مردم به نظام اسلامی و مشارکت بسیار کم نظیر 85 درصدی مردم در انتخابات، نشان دهنده رحمت و تفضل پروردگار و عنایت خاص ولی عصر (عج) به ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی است.

"تعهد سیاسی و احساس مسئولیت " نسل اول انقلاب
حضرت آیت الله خامنه ای حضور لبریز از "شور و شعور " جوانان سراسر کشور را در انتخابات ریاست جمهوری دهم، تجلی استمرار "تعهد سیاسی و احساس مسئولیت " نسل اول انقلاب در نسل جوان امروز خواندند و افزودند: از اعماق دل در مقابل عظمت ملت ایران و جوانانمان، ابراز تواضع می کنم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اختلاف سلیقه مردم و رأی دادن آنان به نامزدهای مختلف انتخابات ریاست جمهوری افزودند: در ورای همه آرای متفاوت مردم، احساس تعهد جمعی برای حفظ کشور و نظام موج می زند به گونه ای که حضور "زن و مرد و پیر و جوان "، "اقوام و پیروان مذاهب گوناگون " و "شهری و روستایی "، حماسه ای فراموش ناشدنی رقم زده است که برای دشمنان ایران و انقلاب، زلزله ای سیاسی، و برای دوستان ملت ایران در سراسر جهان، جشنی واقعی و تاریخی محسوب می شود.
ایشان شرکت 40 میلیون نفر در انتخابات 22 خرداد را جنبش عمومی ملت برای ابراز وفاداری به امام و انقلاب و شهدا برشمردند و افزودند: با این حرکت عظیم، نظام اسلامی برای ادامه راه پیشرفت و سرافرازی، نفس تازه کرد و معنای حقیقی مردم سالاری دینی، به رخ بدخواهان نظام کشیده شد.

جواب ملت ایران به تبلیغات مغرضانه
حضرت آیت الله خامنه ای حضور همراه با "اعتماد، آزادی، امید و شادابی " ملی را در انتخابات ریاست جمهوری، جواب ملت ایران به تبلیغات مغرضانه دستگاه رسانه ای مستکبران دانستند و خاطرنشان کردند: اعتماد ملت به نظام، به عنوان بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی بار دیگر در انتخابات 22 خرداد، متجلی شد و دشمنان اسلام و ایران، تلاش می کنند با ایجاد شک و تردید درباره انتخابات، این اعتماد ملی را متزلزل کنند و با کاهش مشارکت مردم، مشروعیت نظام را زیر سؤال ببرند که اگر این هدف شوم محقق شود با هیچ زیان و خسارت دیگری قابل مقایسه نیست.
ایشان با یادآوری تبلیغات چند ماهه جبهه استکبار مبنی بر تقلب در انتخابات 22 خرداد افزودند: در سخنرانی اول فروردین، به دوستان خوبمان در داخل تذکر دادم که حرف دشمن درباره تقلب را تکرار نکنند چرا که بیگانگان درصددند اعتمادی را که نظام با مسئولان و عملکردش در طول سی سال بدست آورده، زیر سؤال ببرند.
رهبر انقلاب اسلامی، رقابت های کاملاً آزاد و جدی نامزدها در دوران تبلیغات انتخابات از جمله مناظره های شفاف و صریح تلویزیون را یادآور شدند و افزودند: رقابت های شدید 4 نامزد محترم انتخابات، رقابت جریان های متعلق به نظام اسلامی بود اما رسانه های متعلق به صهیونیست های خبیث با دروغ پردازی محض سعی می کنند این رقابت ها را دعوا میان مخالفان و طرفداران نظام جلوه دهند.

آشنایی نزدیک و شناخت 4 نامزد
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به آشنایی نزدیک و شناخت وسیع خود از 4 نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزودند: یکی از نامزدها، رئیس جمهور خدوم، پرکار، زحمتکش و مورد اعتماد است، یکی دیگر 8 سال نخست وزیر خود بنده بوده است، نامزد دیگر فرمانده سپاه و از فرماندهان اصلی دفاع مقدس است و نامزد دیگر هم دو دوره ریاست مجلس بوده است بنابراین همه این آقایان از عناصر نظام و متعلق به نظام هستند و رقابت آنها برخلاف تبلیغات خباثت آمیز رسانه های صهیونیستی، امریکایی و انگلیسی، رقابت درون نظام است.
رهبر انقلاب اسلامی، اختلاف در دیدگاه ها، جهت گیری های سیاسی و برنامه های 4 نامزد انتخابات را یادآور شدند و خاطرنشان کردند: این اختلاف دیدگاه، اختلاف نظر در درون چارچوب نظام است البته بنده برخی را برای خدمت به کشور مناسبتر می دانم اما نظر و تشخیص خود را برای مردم بازگو نکردم و لازم هم نبود که مردم براساس آن عمل کنند چرا که انتخابات مال مردم است و نتیجه آن براساس تشخیص ملت رقم می خورد.

مناظره های تلویزیونی ابتکاری مهم
ایشان، مناظره های تلویزیونی را ابتکاری مهم و جالب ارزیابی کردند و افزودند: مناظره های شفاف، جدی و صریح، خنثی کننده تبلیغات بیگانگانی بود که رقابت های انتخاباتی را غیرواقعی می دانستند.
حضرت آیت الله خامنه ای، جدیت، صراحت، مجبور شدن افراد به دفاع و پاسخگویی در مقابل سیلاب نقد و انتقاد، و شفاف شدن مواضع اشخاص و گروه ها را از نکات مثبت مناظره ها دانستند و افزودند: مردم با دیدن مناظره و دیگر برنامه های تبلیغاتی، قدرت قضاوت بدست آوردند و احساس کردند که نظام اسلامی، اندرونی و بیرونی ندارد و مردم را بیگانه نمی داند و حقیقتاً برای ملت حق انتخاب آگاهانه قائل است.
ایشان آزادی بیان، پرورش ذهنها و افزایش قدرت انتخاب ملت را از دیگر آثار مثبت مناظره ها برشمردند و با اشاره به کشیده شدن مطالب مناظره ها به خیابانها و خانه ها تأکید کردند: یقیناً یکی از عوامل افزایش ده میلیون آراء نسبت به دوره های قبل، مشارکت ذهنی و فکری مردم در انتخابات بود که باعث شد ملت به عرصه انتخاب بیایند، بنابراین از این دیدگاه مناظره ها، امری مطلوب بشمار می آید.

ادامه مناظره ها در سطوح مدیریتی
حضرت آیت الله خامنه ای ادامه مناظره ها در سطوح مدیریتی را خوب و ضروری دانستند و افزودند: باید با حذف عیوب و نکات منفی مناظره ها، آنها را ادامه داد تا همه افراد و مسئولان خود را در معرض نقد و انتقاد و پاسخگویی ببینند.

تخریب و سیاه نمایی
رهبر انقلاب اسلامی، در تبیین نکات منفی مناظره ها، به ایجاد کدورت و کینه، تکیه بر شایعات، ضعف جنبه منطقی مباحث و احساساتی و عصبانی شدن طرفین مناظره اشاره کردند و با ابراز ناخرسندی از این عیوب افزودند: متأسفانه برخی مواقع مناظره ها حالت تخریبی پیدا می کرد و به سیاه نمایی افراطی خدمات دولت فعلی و در مقابل، سیاه نمایی عملکرد دولتهای قبلی کشیده می شد و در میان طرفداران نامزدها التهاب و نگرانی ایجاد می کرد.

مقصر بودن دو طرف مناظره ها
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مقصر بودن دو طرف مناظره ها افزودند: یک طرف به رئیس جمهور قانونی کشور، صریحترین و خجالت آورترین اهانتها و تهمتها را بیان می کرد و با پخش کارنامه های جعلی برای دولت، رئیس جمهور متکی به آرای مردم را دروغگو، خرافاتی و رمال می نامید و اخلاق و قانون و انصاف را زیر پا می گذاشت و طرف دیگر هم، با اقداماتی مشابه، کارنامه درخشان 30 ساله انقلاب را کمرنگ جلوه می داد و شخصیتهایی که عمرشان را در راه نظام صرف کرده اند زیر سؤال می برد و اتهاماتی را که در مراجع قانونی اثبات نشده است بیان می کرد.

کسی آقایان هاشمی و ناطق نوری را به فساد مالی متهم نکرد
رهبر انقلاب اسلامی، با انتقاد از طرح مباحثی درباره فساد مالی اطرافیان آقای هاشمی رفسنجانی و آقای ناطق نوری افزودند: البته کسی، خود این آقایان را به فساد مالی متهم نکرد اما هر کس هر ادعایی در مورد بستگان آنها نیز دارد نباید قبل از اثبات در مراجع و مجاری قانونی، در رسانه ها بیان کند، چرا که اینگونه اقدامات در جامعه و بویژه در اذهان جوانان، تلقی نادرست ایجاد می کند.
ایشان با اشاره به شناخت بیش از 50 ساله خود از آقای هاشمی رفسنجانی و خدمات وی به انقلاب و نظام افزودند: آقای هاشمی رفسنجانی در دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی از اصلی‌ترین و جدی ترین افراد نهضت و بعد از انقلاب هم از مؤثرترین شخصیتهای همراه امام بوده و بارها تا مرز شهادت پیش رفته است ضمن اینکه پس از رحلت امام بزرگوار هم، تا امروز در کنار رهبری بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آقای هاشمی قبل از انقلاب، اموال خود را صرف مبارزه می کرد و در سی سال اخیر هم با به عهده گرفتن مسئولیت های فراوان، در حساس ترین مقاطع در خدمت انقلاب و نظام بوده و هرگز از انقلاب برای خودش، مالی نیاندوخته است و مردم باید به این حقایق توجه داشته باشند.

نظر رئیس جمهور به نظر بنده نزدیکتر است
حضرت آیت الله خامنه ای در عین حال به اختلاف نظر طبیعی خود با آقای هاشمی رفسنجانی در موارد متعدد اشاره کردند و افزودند: این اختلاف نظر طبیعی است و مردم نباید دچار توهم شوند و به گونه ای دیگر فکر کنند.
ایشان افزودند: میان آقای هاشمی و رئیس جمهور نیز از سال 84 اختلاف نظرهای متعددی درباره مسائل خارجی، نحوه اجرای عدالت اجتماعی و برخی مسائل فرهنگی وجود دارد که البته نظر رئیس جمهور به نظر بنده نزدیکتر است.
رهبر انقلاب اسلامی، آقای ناطق نوری را نیز جزو شخصت های خدوم انقلاب دانستند و افزود در دلبستگی آقای ناطق به نظام و انقلاب هیچ شکی وجود ندارد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید مجدد بر لزوم بر طرف شدن آسیبهای مناظره اعلام کردند در همان ایام بعد از مناظره به رئیس جمهور تذکر دادم چون می دانستم ترتیب اثر می دهد.

مبارزه جدی و پیگیری با فساد مالی
ایشان، با تکرار موضع نظام درباره مبارزه جدی و پیگیری با فساد مالی افزودند: اگر فساد اقتصادی در کشور نبود چند سال قبل نامه هشت ماده ای به رؤسای سه قوه ارسال نمی شد. اما بدون تردید جمهوری اسلامی از سالم ترین نظام های سیاسی ـ اجتماعی دنیاست و نباید به استناد مراکز و مراجع صهیونیستی، کشور را به فساد متهم کنید و یا در زمینه فساد مالی اشخاص و مسئولان را بی جهت زیر سؤال ببریم.

22 خرداد حماسه ای تاریخی و جهانی
رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی این بخش از سخنانشان خاطر نشان کردند: ملت عزیز ایران در 22 خرداد حماسه ای تاریخی و جهانی آفرید اما برخی از دشمنان تلاش می کنند این پیروزی مطلق نظام را به شکست ملی تبدیل کنند و با مشکوک و قابل تردید جلوه دادن انتخابات نگذارند بالاترین نصاب مشارکت جهانی به نام این ملت ثبت شود که البته ثبت شده است و نمی توان این واقعیت را تغییر داد.

چهار نامزد در درون جبهه انقلاب
حضرت آیت الله خامنه ای، در ادامه جمع بندی این بخش از سخنان خود خطاب به ملت افزودند: همه کسانی که به یکی از چهار نامزد محترم رأی داده اند در درون جبهه انقلاب و متعلق به نظامند و انشاء الله از اجر الهی برخوردارند به همین علت باید گفت خط انقلاب، 40 میلیون رأی دارد نه بیست و چهار و نیم میلیون رأی که متعلق به رئیس جمهور منتخب است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند مردم البته اطمینان دارند اما برخی طرفداران نامزدها هم اطمینان داشته باشند که نظام جمهوری اسلامی اهل خیانت در آرای مردم نیست و ساز و کارهای قانونی انتخابات در کشور ما اجازه تقلب نمی دهد آن هم تقلب در حد یازده میلیون رأی.

مجاری قانونی را تنها مسیر رسیدگی به شبهات
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در عین حال به شورای محترم نگهبان تأکید شده که به مستندات ارائه شده از جانب کسانی که شبهه دارند حتما رسیدگی شود و اگر در مواردی نیاز به باز شماری صندوقها بود با حضور نمایندگان نامزدها انجام شود.
ایشان مجاری قانونی را تنها مسیر رسیدگی به شبهات مطرح شده خواندند و تأکید کردند: بنده زیر بارِ بدعتهای غیرقانونی نمی روم چرا که در هر انتخاباتی طبعا برخی برنده نیستند و اگر امروز چارچوبهای قانونی شکسته شود در آینده نیز هیچ انتخاباتی مورد اعتماد نخواهد بود و مصونیت نخواهد داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به کامل بودن قانون رسیدگی به شکایات انتخاباتی افزودند: قانون همانطور که به نامزدها حق نظارت و شکایت داده، راه رسیدگی به شکایات را هم مشخص کرده است و همه کارها باید براساس روال درست قانونی انجام شود.

لحظه حساس تاریخی برای کشور
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه خطبه دوم خطاب به سیاسیون، نامزدها و گردانندگان احزاب و جریانهای سیاسی خاطر نشان کردند: امروز یک لحظه حساس تاریخی برای کشور است و نگاهی به وضع دنیا، خاورمیانه، کشورهای همسایه و همچنین وضع اقتصادی جهان ثابت می کند که در نقطه تاریخی قرار داریم، بنابراین همه وظیفه داریم که در این مرحله تاریخی هوشیار و دقیق باشیم و اشتباه نکنیم.

مسئول خونها، خشونتها و هرج و مرج ها
ایشان با تأکید بر اینکه مردم در قضیه انتخابات حقا و انصافا به بهترین وجه به وظیفه خود عمل کردند افزوند: سیاسیون و کسانی که به نحوی مرجعیتی برای بخشی از افکار عمومی دارند باید خیلی مراقب رفتار و گفتار خود باشند زیرا با اندکی افراط گری آنها، دامنه افراط گری در بدنه مردم به مراحل حساس و خطرناکی خواهد رسید که خود آنها نیز نخواهند توانست ابعاد آنرا جمع کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هر حرکت افراطی، به افراطی گری دیگران دامن خواهد زد تأکید کردند: اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، خواسته یا ناخواسته، مسئول خونها، خشونتها و هرج و مرج ها خواهند بود.

همه باید قانون را فصل الخطاب بدانند
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: به همه این دوستان قدیمی و برادران توصیه می‌کنم با سعه صدر برخود مسلط باشند و دستهای دشمن و گرگهای گرسنه و کمین کرده را که امروز بتدریج نقاب دیپلماسی را کنار زده اند ببینند و از آنها غفلت نکنند.
ایشان با تأکید بر اینکه این آقایان باید به مسئولیت کارهای خود در نزد خداوند فکر کنند خاطر نشان کردند: برادران، آخرین وصایای امام بزرگوار را به یاد بیاورید که می گفت همه باید قانون را فصل الخطاب بدانند.

صندوق های رأی نه در کف خیابانها
رهبر انقلاب اسلامی حل و فصل همه اختلافات را در سر صندوق رأی، فلسفه انتخابات خواندند و خاطر نشان کردند: انتخابات برای این است که در صندوق های رأی معلوم شود که مردم چه می خواهند نه در کف خیابانها.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر قرار باشد بعد از هر انتخابات، آنهایی که رأی نیاورده اند اردوکشی خیابانی کنند و در مقابل این حرکت، کسانی هم که رأی آورده اند طرفدارانشان را به خیابانها بکشانند پس اصلا چرا انتخابات برگزار می شود؟ ضمن آنکه مردم چه گناهی کرده اند که باید به علت این کارهای ما، از کسب و کار و زندگی خود باز بمانند.

تجمعات خیابانی بهترین پوشش برای تروریستهای نفوذی و ضربه های تروریستی
ایشان با اشاره به اینکه تجمعات خیابانی بهترین پوشش برای تروریستهای نفوذی و ضربه های تروریستی است افزودند: اگر در این تجمعات اقدام تروریستی انجام شود مسئولیت آن باکیست؟ مسئولیت همین افرادی که از مردم عادی و بسیج در روزهای گذشته جان باخته اند با کیست و چه کسی جواب آنها را می دهد؟ محاسبه و پاسخگویی در قبال واکنشهای احساسی در مقابل ترورها با چه کسی است؟
رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد شدید از برخی وقایع روی داده در کوی دانشگاه تهران خاطر نشان کردند: اینکه بروند در کوی دانشگاه و جوان دانشجوی مؤمن و حزب اللهی را آنهم با شعار رهبری مورد تهاجم قرار دهند دل انسان را واقعا خون می کند.

مسئولیت تبعات و هرج و مرج
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه زورآزمایی خیابانی بعد از انتخابات در واقع به چالش کشیده شدن اصل انتخابات و مردم سالاری است، تأکید کردند: از همه می‌خواهم به این روش غلط خاتمه دهند که اگر خاتمه ندهند مسئولیت تبعات و هرج و مرج آن، بعهده آنها خواهد بود.

شروع نوعی دیکتاتوری
ایشان افزودند: برخی ها بدانند که با حرکات خیابانی نمی توان اهرم فشار بر ضد نظام بوجود آورد و مسئولان را وادار کرد تحت عنوان مصلحت زیر بار خواسته های آنها بروند چرا که تن دادن به مطالبات غیر قانونی زیر فشار، شروع نوعی دیکتاتوری است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اینگونه تصورات و محاسبه ها، اشتباه است و اگر این تصورات غلط، عواقبی هم پیدا کند مستقیما متوجه فرماندهان پشت صحنه خواهد بود که اگر ضروری شد مردم آنها را در وقت لازم خواهند شناخت.

برادری و تفاهم و رعایت قانون
ایشان با دعوت از همه دوستان و برادران برای برادری و تفاهم و رعایت قانون افزودند: راه قانون و راه محبت و صفا باز است و امیدوارم همه در این راه حرکت کنند و جشن پیروزی 40 میلیونی مردم را گرامی بدارند و اجازه ندهند دشمن این جشن بزرگ را خراب کند.

با مردم صریح تر صحبت خواهم کرد
رهبر انقلاب اسلامی در عین حال هشدار داد اگر کسانی بخواهند راه دیگری بروند آنوقت من خواهم آمد و با مردم صریح تر صحبت خواهم کرد.

طمع دشمنان
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه مباحث مربوط به انتخابات به مواضع مقامات برخی کشورهای اروپایی و امریکا اشاره کردند و افزودند: قبل از شروع انتخابات، جهت گیری رسانه های غربی و دولتمردان آنها تلاش برای ایجاد تردید در انتخابات و زمینه سازی بمنظور حضور کمرنگ مردم بود اما حضور عظیم 40 میلیونی مردم در انتخابات، رسانه ها و مقامات غربی را شوکه کرد و به آنها فهماند که سرفصل جدیدی در مسایل مربوط به جمهوری اسلامی ایران بوجود آمده است که چاره ای جز پذیرش آن ندارند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی اعتراض ها و مسایل پیش آمده بعد از انتخابات افزودند: در چنین شرایطی برخی مقامات غربی فرصت را مغتنم شمردند تا موج سواری کنند و لحن آنها نیز تغییر کرد و بتدریج نقابها کنار رفت.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: از اوایل هفته تعدادی از سران دولتها و وزیران خارجه غربی موضع گیری کردند و دشمنی خود را با نظام اسلامی نشان دادند که از همه خبیث تر دولت انگلیس بود.
ایشان با اشاره به نقل قولی از برخی مقامات امریکایی مبنی بر اینکه ما منتظر چنین روزهایی بودیم که مردم به خیابانها بریزند افزودند: این سخنان در حالی بیان می شود که از آن طرف نامه می نویسند و ابراز علاقه برای روابط و اظهار احترام به جمهوری اسلامی می کنند، کدام را باید باور کرد؟

خط تخریب - آتش سوزی - غارت اموال عمومی و مردم و سلب امنیت
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: همزمان در داخل کشور هم، عوامل این عناصر خارجی بکار افتادند و خط تخریب - آتش سوزی - غارت اموال عمومی و مردم - و سلب امنیت مردم شروع شد که البته این تخریبها ارتباطی به مردم و حامیان نامزدها ندارد بلکه مربوط به بدخواهان ملت ایران و مزدوران و دست نشاندگان سرویس های جاسوسی غرب و رژیم صهیونیستی است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: این وضعیت دشمنان را به طمع انداخت و تصور کردند که در ایران هم می توانند همچون برخی کشورهای کوچک با چند ده میلیون دلارِ یک سرمایه دار صهیونیست، انقلاب مخملی کنند اما مشکل اصلی این دشمنان نادان این است که هنوز هم ملت ایران را نشناخته اند.

دلسوزی جنایتکاران غربی و امریکایی
ایشان خاطرنشان کردند: آنچه در این میان از همه زشت تر بود دلسوزی مقامات امریکایی برای حقوق بشر و ادعای سخت گیری بر مردم ایران بود اما کسانی که در افغانستان و عراق آن جنایات را به وجود آورده اند و از رژیم ظالم صهیونیستی حمایت مادی و سیاسی می کنند، چگونه دم از حقوق انسان می زنند؟
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری اقدام دولت دموکرات کلینتون در قتل عام بیش از هشتاد نفر از وابستگان فرقه داودیان افزودند: شما که بیش از هشتاد زن، مرد و کودک را زنده زنده در آتش سوزاندید، اصولاً حقوق بشر را می فهمید؟
ایشان با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حقوق انسان و دفاع از مظلومان است و نیازی به نصیحت غربی ها ندارد، خاطرنشان کردند: مسئولان و سیاستمداران اروپایی و امریکایی قدری شرم و حیا کنند و از این کارها دست بردارند.

آنچه را لازم بود انجام دادیم و آنچه را باید گفت، گفتیم
رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایان خطبه دوم نماز جمعه خطاب به حضرت ولیعصر (عج) فرمودند: ای سید و مولای ما، ما آنچه را لازم بود انجام دادیم و آنچه را باید گفت، گفتیم و خواهیم گفت. ما جان ناقابل و اندک آبروی خود را در کف دست گرفته ایم و آن را در راه انقلاب و اسلام فدا خواهیم کرد، ما این راه را با قدرت ادامه خواهیم داد و شما که صاحب حقیقی این انقلاب و کشور هستید برای ما دعا کنید.
حضرت آیت الله خامنه ای در خطبه اول نماز، با اشاره به نقش یاد خدا و ایمان الهی در سکینه و آرامش روحی مؤمنان تأکید کردند: در مقابل حوادث گوناگون که دلها را به تشویش و اضطراب می اندازد باید به یاد و ذکر خدا پناه برد و به وعده های پروردگار اعتماد کرد که در این صورت، خداوند کریم آرامش روحی را بر مؤمنان نازل می کند و این سکینه و طمأنینه موجب محکم کردن دلها و استواری گامها خواهد شد.

کشتی استوار متکی به ایمان و اراده مردم
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حوادث گوناگونی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی رخ داده است خاطرنشان کردند: هریک از این حوادث و طوفانها می توانست یک ملت و نظام را از جا بکند اما این کشتی استوار که متکی به ایمان و اراده استوار مردم مؤمن است، در این طوفانها اندک اضطرابی پیدا نکرد که این مسئله نشان دهنده رحمت و تفضلات الهی است.
حضرت آیت الله خامنه ای غرور و غفلت از یاد خدا را موجب پایان یافتن رحمت الهی دانستند و افزودند: باید مراقب بود تا هیجانات سیاسی و بگو و مگوهایی که در یک کشور آزاد، طبیعی است، ما را از یاد خدا و هدف اصلی منحرف نکند.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری ایمان و معنویت جوانان عزیز، به همه مردم بویژه جوانان بهره گیری کامل از فرصتهای معنوی را توصیه کردند و افزودند: ایام ماه رجب نزدیک است و باید دعاهای این ماه را که دریایی از معرفت است، غنیمت شمرد.           

 

 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
جمعه 14 بهمن 1390برچسب:بهمن,22,وحدت, :: 20:4
رضاسلطانی

22 بهمن؛ روز وحدت

                                               

22بهمن بار دیگر مردم ایران اسلامی در 818 شهر و شهرستان و 4هزار روستای کشور به کوچه و خیابان خواهند آمد تا صدای انقلاب اسلامی و شعارهای‌ آن را مانند پدران و مادران خود در 31سال پیش یکصدا فریاد کنند.

میثاق 22بهمن57 فردا بار دیگر تجدید خواهد شد و تجلی وحدت یک ملت به ظهور خواهد رسید؛ وحدتی که امام خمینی(ره) نیز آن را رمز پیروزی معرفی کردند.

امسال نیز همه مردم ایران اسلامی از سوی چهره‌ها و نهادهای گوناگون کشور به شرکت پرشور در راهپیمایی روز 22بهمن دعوت شده‌اند.آیت‌الله‌العظمی لطف‌الله صافی‌گلپایگانی در پیامی بر پرهیز از شعارهای تفرقه‌انگیز و بی‌احترامی به دیگران در این روز تأکید کرد.

به گزارش مهر، آیت‌الله‌العظمی صافی‌گلپایگانی در این پیام با یادآوری روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، خطاب به مردم ایران اسلامی نوشته است: برادری آن روزها را نگاه دارید و مسئولیت سنگینی که به‌عهده فرد فرد شماست در نظر بگیرید.

روز 22 بهمن به ملت بزرگ ایران تعلق دارد. در این پیام همچنین آمده است: این روز به شخص و جناح و حزب خاصی تعلق ندارد و کسی حق مصادره آن را برای خود ندارد. آنچه مطرح است نظام اسلامی، شعائر اسلامی، احکام اسلام، هویت اسلامی و استقلال اسلامی است که همه باید پاسدار آن باشیم.

آیت‌الله‌العظمی صافی‌گلپایگانی در ادامه یادآور شدند: همه باید خدا را حاضر و ناظر بدانند و همگان از هر آنچه موجب اختلاف و تفرقه و تشتت است اجتناب کنند و در کمال وقار و صمیمیت و مهربانی همه مردم و احزاب و گروه‌های سیاسی در این اعلام حضور شرکت فعال داشته باشند؛ بر خود مسلط باشند، از کلمات و شعارهایی که تفرقه‌انگیز و وهن و بی‌احترامی به یکدیگر است جداً خودداری کنند.

برای دفع خطرهای احتمالی

آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم‌شیرازی نیز در پیام کوتاهی که در پایگاه اطلاع‌رسانی این مرجع تقلید منتشر شده است، از همه اقشار و همه جناح‏ها خواست تا با صفوف متحدتر به خیابان‏ها بیایند.

در پیام آیت‌الله‌العظمی مکارم‌شیرازی آمده است: به خواست خدا و با عنایات حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) 22بهمن امسال پرشورتر و باشکوه‏تر و منسجم‏تر از هر سال برگزار خواهد شد.

ملت عزیز ما، با هوش جمعی فوق‏العاده‏ای که دارند به خوبی درک می‏کنند که هر قدر فشار دشمنان خارجی بیشتر شود، حضور در صحنه لازم‏تر و ضروری‏تر و مایه برطرف شدن خطرهای احتمالی است.

روز یکدلی

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در آستانه روز 22 بهمن در مورد اهمیت حضور مردم در راهپیمایی گفت: روز 22 بهمن باید روز صفا و یکدلی و برادری و نشان دادن عظمت و هیبت ملت ایران باشد.

به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی با یادآوری اینکه ملت بزرگ ایران با راهپیمایی‌هایی که در سال 57 داشت عملا آن رژیم دیکتاتور را سرنگون و فضای جدیدی برای ملت ایران ایجاد کرد، اظهار داشت: روز 22بهمن اگر از خصوصیات مکتبی برخوردار باشد حتما به نفع ملت است.

دعوت از ملت

از سوی دیگر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان بسیج مستضعفین نیز با انتشار بیانیه‌های جداگانه‌ای از مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی دعوت کردند تا پرشور و گسترده در راهپیمایی دشمن‌شکن 22 بهمن شرکت کنند.

همچنین اقلیت‌های دینی در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای هم‌کیشان خود و عموم مردم را به حضور در راهپیمایی فردا فراخواندند.از سوی دیگر احزاب و گروه‌های سیاسی، تشکل‌های دانشجویی، سازمان‌های دولتی و همچنین اصناف در بیانیه‌ها و اظهارنظرهایی جداگانه مردم را به حضور مؤثر در این اجتماع عظیم مردمی دعوت کردند.

غریو‌الله‌اکبر، امشب از بام خانه‌ها

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مراسم رسمی 22 بهمن در میدان آزادی رأس ساعت 10 صبح آغاز می‌شود. به گزارش مهر، اصغر آب خضر همچنین خبر داد که نزدیک به 300 خبرنگار خارجی و 800 خبرنگار داخلی این مراسم را پوشش خبری و تصویری خواهند داد.

او با اشاره به اینکه بیش از 500 غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدادی و رفاهی در مسیر راهپیمایی توسط سازمان‌ها، نهادها و تشکل‌های فرهنگی در نظر گرفته شده است در ادامه افزود: در روز راهپیمایی، مترو و شرکت واحد اتوبوسرانی به جهت رفت‌وآمد مردم سرویس‌دهی رایگان انجام می‌دهند.

آب‌خضر درباره مراسم گلبانک‌الله‌اکبر در شامگاه 21 بهمن گفت: مردم ایران اسلامی در شامگاه 21 بهمن امسال به یاد تکبیرهای بهمن 57 که موجب درهم شکستن تمام کاخ‌های ظلم و طاغوت شاه شد، نوای دل‌انگیز و روحانی گلبانک تکبیر ملت در شب 22 بهمن‌ماه، ساعت 21 شب در آسمان ایران طنین‌انداز می‌کند.

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
جمعه 14 بهمن 1390برچسب:, :: 20:0
رضاسلطانی

به گزارش خبرنگار سرویس قاب نقره برنا، قرآن مجید و روایات در مسأله خودسازى به بهترین صورت مطابق با فطرت و عقل، عباد الهى را راهنمایى كرده‌‏اند.


در قرآن مجید خودساخته‏‌ها با آیاتى شناسانده شده‏‌اند كه همه مى‏‌توانند با اوصافى كه خدا براى آنها بیان كرده است، مایه‌‏هاى خودسازى را از آن اوصاف بگیرند. در روایات و اخبار هم همین طور است.

وجود مبارك امیرالمؤمنین(ع) قطعه بسیار مهمى در همین زمینه دارند. در مقدمه فرمایش، امیرالمؤمنین(ع) سه هشدار جالب مى‏‌دهند، تا انسان گرفتار بعضى از برنامه‏‌ها نشود. البته انسان‏هایى كه عاشق تربیت و ادب خودشان هستند.

قرآن هم مى‏‌فرماید این حرف‏ها براى كسى است كه: « لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَ هُوَ شَهِیدٌ » یا رفته و این مایه‌‏ها را كسب كرده است، یا گوشش را آماده كرده كه این مایه‌‏ها را بشنود.

اما اگر كسى علاقه نداشته باشد، عاشق نباشد، پاى وجود او براى ظهور مسائل الهى پیش نمى‌‏رود و پاى قلب او، در این راه قدمى بر نمى‌دارد.

هم و غم چهارپایان
حجت الاسلم والمسلمین شیخ حسین انصاریان در ادامه سخنانشان درباره "وسائل هدایت" می‌گوید: در جمله اول، حضرت مى‏‌فرماید:« إن البهائم همُّها بطونُها » تمام حیوانات و چهارپایان، همت، اراده و خواسته آنها متمركز در شكمشان است. كل هدف و لذت‏ها را در این عالم فقط در این مى‌‏بینند كه بخورند.

شكمشان كه پر مى‏‌شود، یك سلسله توابعى دارد؛ خواب، استراحت، چاق و قوى شدن، شهوت رانى. نهایت كارشان هم این است كه یا در همین بیابان‏ها بمیرند، یا حلال گوشت‏هاى آنها به دست انسان بیافتند و در قصابخانه به آخر كار برسند.

در این جمله این هشدار را مى‌‏دهد كه عاشقان ادب و تربیت! مواظب باشید كه درونتان، یا اوضاع و احوال زمان و اطرافیان، یا شیاطین و خناسان، همت و اراده شما را به طرف شكم جهت ندهند.

تسلط حیوانات وحشى بر یكدیگر
« و إن السباع همُّها العدوان على غیرها ». تمام درندگان عالم هم همتشان این است كه با چنگ و دندان و قدرتشان به زیر دستشان مسلط شوند، و بود و نبود او را ببرند.

شیر، گرگ، پلنگ، روباه، آنهایى كه جزء خانواده درندگان هستند، تمام همت و اراده و قدرتشان در این است كه ضعیف‏تر از خود را بچاپند، شكمش را پاره كنند، لقمه را از حلقش بیرون بكشند و ببرند.

مواظب خودتان باشید! اگر پاى ادب و سلوك الى الله و طى مسیر معنا در كارتان نباشد، تبدیل به درنده مى‌شوید. یك نفر هستید، اما هیتلر مى‌‏شوید كه یازده سال بیشتر روى صندلى ننشسته، نزدیك به پانزده میلیون نفر را تكه تكه كرد. این همه خون از گلوى بشر روى زمین ریخت. هیچ كدام را هم نمى‏‌شناخت.



یا چنگیز خان مغول، خودش در جنگ‏ها شركت كرد، تیمور گوركانى، آتیلا، نرون، فرعون، نمرود، یا در زمان خودمان، طاغوت‏ها دارند مردم را تكه پاره مى‌‏كنند، كشته‌‏ها هم به قاتل‏ها هیچ ظلمى نكرده‌‏اند.

امیرالمؤمنین(ع) مى‏‌فرماید: مواظب باشید، خودتان را رها نكنید، اگر رها شوید، بخواهید یا نخواهید، درنده مى‏‌شوید. حد ضعیف‏تر آن، بخواهید یا نخواهید چهارپا و بهائم مى‏‌شوید. این هشدار براى این است كه مردم مواظب خودشان باشند.

هم و غم جنس زن
جمله سوم:« و إن النساء ». البته این زنانى كه امیرالمؤمنین(ع) مى‌‏فرماید، یك تعدادى از خانم‏ها قهرا مستثنى هستند، و جمله امیرالمؤمنین(ع) همه زنان را در برنمى‌‏گیرد.

مثلاً در ایام جنگ جمل، حضرت راجع به خانم‏ها منبر و كلمات قصار و نامه دارند، این نامه‌ها یا جملات قصار یا منبرشان را نباید برداشت و روى منبرها بر سر كل خانم‏ها داد كشید. معلوم است كه در جمل، خطاب حضرت راجع به جنس زن، متوجه عایشه است. ولى همه زنان اسلام كه عایشه نیستند.

قسم دادن خدا به زنان پاك در شب احیا
در بین زنانِ الهى، ما آسیه همسر فرعون را داریم كه در شب احیا چند میلیون شیعه قرآن روى سر مى‏گذارند و به پروردگار مى‏‌گویند: « اللهم بحقّ هذا القرآن و بحقّ من أرسلته به و بحقّ كل مؤمنٍ مدحته فیه ». یكى از آنهایى كه در قرآن سرگرفتن، مردم خدا را به او قسم مى‏دهند كه ما را بپذیر، آسیه، زن فرعون است.

زنان نمونه در قرآن
ما مریم، خدیجه، زینب كبرى(ی) را داریم، اسم فاطمه(س) را نمى‏‌برم، چون او هم وزن انبیا(ع) است. آنجا كسى صحبت نمى‌‏تواند بكند. حضرت امّ كلثوم، حضرت رباب و زنان دانشمند باكرامتى را داریم. زمان خودمان، خانم مجتهده امین را داشتیم كه بزرگان دین به او اجازه اجتهاد داده بودند.

ارزش دادن اسلام به زنان با ایمان
« و إن النساء همهنّ زینة الحیاة الدنیا و الفساد فیها ». یك مشت انسان هم در جنس زنان هستند كه تمام همت این‏ها دستبند و گلوبند و گوشواره و آرایش و خودنمایى و عشوه و ناز و طنازى است، و بعد هم « و الفساد فیها » بیرون آمدن از خانه، براى به لجن كشیدن یك مملكت.

امیرالمؤمنین(ع) حرفش را با زینت تنها تمام نكرد، بلكه گفت: « و الفساد فیها ». به ما مردها گفت: حیوان و درنده نشوید، اگر خودتان را رها كنید، بخواهید یا نخواهید، به طرف حیوان شدن و درنده شدن مى‌‏روید.

اما به جنس زن كه رو مى‏‌كند، مى‌‏فرماید: شما یك جنسى هستید كه:« الجنةُ تحت أقدام الأمهات » بهشت زیر پاى مادران است. در طایفه شما مریم، خدیجه، زینب و آسیه به وجود آمده‌‏اند، شما جزء آن زنانى نشوید كه خود را رها كرده و در رها شدن، كالاى شهوات مردم خبیث، پلید و آلوده شدند.

كالا بودن زن در فرهنگ غرب
اگر زنها را نداشتند، فیلم‏ها، مجلات، ویدئو و اجناسشان در دنیا فروش نداشت. اگر آنها را نداشتند، مردم بى‏بند و بار نمى‏شدند كه در غارت شدن منابعشان، به بى‏‌خبرى بگذرانند. ملتى كه اول شب را تا سحر در آغوش زنان نامحرم و مجالس رقص و شهوات هستند، فردا هم با بى‏‌خوابى مى‏‌خواهند سر كار بروند، همه چیزشان را هم غارت بكنند، كارى به این حرفها ندارند، منتظر است در روز پول گیر بیاورد و شب دوباره در آغوش نامحرم برود، مى‌‏گوید: به جهنم كه چه بلائى سر این مردم و زمین‏ها و معادن و دین و مملكت و قرآن و فرهنگشان مى‌‏آید.

مراعات زن در هنگام حضور در اجتماع
« و إن النساء همهنّ زینة الحیاة الدنیا و الفساد فیها ». خانم‏ها! شما لباس زیبا براى جلوه‌‎‏گرى در بیرون نپوشید. جورابى كه چشم جوان را جلب كند، كفشى كه صدا مى‏‌دهد، راه رفتنى كه صداى النگو و گلوبندتان را در آورد، قرآن مى‏‌گوید: نپوشید. صریح قرآن است.

نامحرمى كه مى‏‌دانید تقوا ندارد، وقتى تلفن مى‏‌كند یا در مى‌‏زند، در قوم و خویش خودتان است و او را مى‏‌شناسید، با صداى طبیعى خدا داده با او حرف نزنید، تو دارى حرف مى‏‌زنى و او دارد در خیالش زنا مى‏‌كند.

شما كه نماز مى‏‌خوانى و روزه مى‌گیرى، چرا منشى دختر به این زیبایى آورده‏‌اى؟ مى‏‌گوید: آقا در من اثر نمى‏‌كند. دروغگو! در صورتى راست مى‏‌گویى كه پروردگار تو را مرد خلق نكرده باشد.

اى اهل دین! تو چرا؟ همه، چرا همسرت را در بیمارستان‏هاى زنانه نمى‌‏برى؟ چرا دخترتان نرود كه درس بخواند، تا دكتر خانم‏ها بشود، چرا؟ یك مدیر اسلامى كه منشى زن نباید داشته باشد. او را بفرست در یك اتاق در بسته كاغذهایى كه باید تایپ كند، برود تایپ كند. نه تلفن شصت میلیون جمعیت را جواب بدهد. تمام این گناهان را در قیامت خدا در پرونده تو هم مى‌‏نویسد.

 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
جمعه 14 بهمن 1390برچسب:, :: 19:16
رضاسلطانی

یکی از دوستان شهید احمدی روشن می‌گوید که شرط ازدواج مصطفی با همسرش این بوده که اگر یک روز ازدواج کرد و خواست به لبنان برود و شهید شود همسرش جلوی او را نگیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، شهید مصطفی احمدی روشن متولد سال 1358 و دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف، که یکی از مدیران نیروگاه نطنز اصفهان در بخش تامین کالا و خرید تجهیزات هسته ای در بخش غنی سازی بود، هفته گذشته به طور ناجوانمردانه توسط عوامل دشمنان نظام جمهوری اسلامی ترور شد و به شهادت رسید.

پس از شهادت این دانشمند جوان نخبه، به سراغ یکی از دوستان شهید مصطفی احمدی روشن رفتیم تا درباره خصوصیات اخلاقی و علمی این شهید بیشتر بدانیم؛ این دوست شهید، با وجود اینکه وضع روحی مناسبی نداشت اما به سؤالات ما پاسخ گفت.

دوست شهید احمدی روشن در طول گفت وگوی خود با خبرنگار فارس، حتی یک لحظه هم اشک از چشمانش پاک نشد. می‌گفت: دوستی او با تمام دوستی‌های دیگر مصطفی فرق داشت و برای این گفته خود این طور استدلال کرد که همه دوستان مصطفی حز‌ب‌الهی و بسیجی بودند اما من خط و ربط سیاسی متفاوتی با مصطفی داشتم.

*مصطفی می‌دانست شهید می‌شود

وی می‌گفت مصطفی می‌دانست شهید می‌شود؛ تقریباً مصطفی هیچ وقت تهدید نشد و من به او می‌گفتم که فکر می‌کنی زرنگ هستی که تهدیدت نمی‌کنند؟ ولی مصطفی همه چیز را می‌دانست؛ مصطفی را تهدید نمی‌کردند چون آن کسی را که می‌خواهند بکشند تهدید نمی‌کنند. وقتی زنگ می‌زنند و من را تهدید می‌کنند قطعاً جایگاهم از آن کسی که می‌خواهند از بین ببرندش پایین‌تر است.

"مصطفی هر چه می‌توانست و از دستش برمی‌آمد برای هر کسی که می‌توانست کار انجام می‌داد؛ من دوست ندارم پشت سر کسی که الان نیست غلو کنم و بی‌دلیل از مصطفی تعریف نمی‌کنم. اما مصطفی واقعاً اهل خدمت به مردم بود."

وی افزود: پیش هر کسی که بروید و در مورد مصطفی بپرسید خصوصیات اخلاقی او را می‌داند؛ حتی بچه‌های بسیج دانشگاه شریف هم به خوبی مصطفی را می‌شناسند.

*جسارت، شجاعت،هوش،سواد بالا و ایمان قوی از صفات مصطفی بود

این دوست شهید احمدی‌ روشن زمانی که می‌خواست پشتکار و تلاش مصطفی را مورد اشاره قرار دهد می‌گفت: مصطفی واقعا آدم قدبلندی بود؛ چندین خاصیت داشت که به اعتقاد من خیلی از افراد شاید دو یا سه تا از این خاصیت‌ها را بیشتر نداشته باشند و تقریبا این خاصیت‌ها را در کنار هم هیچ کس با هم ندارد.

مصطفی جسور بود، شجاع بود، باهوش بود، باسواد بود و با ایمان بود. شاید من همه این صفات را داشته باشم اما مثل مصطفی با ایمان نیستم.

مصطفی را هیچ وقت تهدید نکرده بودند؛ در حالی که خیلی‌های دیگر بودند و هستند که تهدید می‌شوند.

مصطفی از خیلی از همکارانش یک سر و گردن بالاتر بود.

*کار سازمان انرژی اتمی برای مصطفی خیلی مهم بود

"مصطفی اگر می‌خواست یک کار پیش برود به هر طریقی می‌نشست و نقشه می‌کشید؛ کار سازمان برای مصطفی خیلی مهم بود و همیشه می خواست که کار سازمان پیش برود."

*شرط مصطفی برای ازدواج با همسرش/عموی شهیدش برای او اسطوره بود

این دوست شهید احمدی روشن گفت: یکی از دوستان نقل می‌کرد که شرط ازدواج مصطفی با همسرش این بوده که اگر یک روز ازدواج کردیم و من خواستم به لبنان بروم و شهید شوم حق نداری جلوی من را بگیری. مصطفی یک عموی شهید داشت که برای مصطفی اسطوره بود.
 
*همیشه به مصطفی می‌گفتم قدر تو را نمی‌دانند

"خط و ربط سیاسی ما کاملا متفاوت بود و همیشه با هم سر این موضوع‌ها دعوا داشتیم؛ اما مصطفی با وجود اینکه برای روی کار آمدن دولت نهم تلاش کرده بود بعد از انتخابات مثل بعضی‌ها پست و مقام نگرفت. من همیشه به مصطفی می‌گفتم قدر تو را نمی‌دانند چرا که واقعا فاصله مصطفی با بقیه زیاد بود. یعنی اصلا ملاحظه کاری نمی‌کرد. خیلی کارهایش حساب و کتاب داشت."
 
*بیت‌المال برای مصطفی خیلی مهم بود/حق‌الناس برایش مهم تر بود

"از آن روز که به یاد دارم مصطفی همیشه رشد می‌کرد و دلیل این مسئله آن بود که تا آنجا که می‌توانست مبارزه می‌کرد و برای پیشبرد اهدافش می‌جنگید و هیچ وقت عقب‌نشینی نمی کرد. مصطفی می‌گفت باید تا آنجا که می‌شود صرفه‌جویی کرد؛ بیت‌المال برای مصطفی خیلی مهم بود اما بیش از بیت‌المال حق‌الناس برایش مهم بود. مصطفی می‌گفت که نباید مدیون کسی باشد. برخی از مدیران دولتی برای پیشرفت خود حق مردم را نمی‌دهند ولی مصطفی هرگز این کار را نمی‌کرد و همیشه می‌خواست حق مردم را بدهد. مصطفی وقتی می‌دید حق با کسی است یک لحظه هم غفلت نمی‌کرد. مصطفی برای همه ما مثل یک کوه بود. مصطفی واقعا جنگجو بود و وقتی می‌خواست هدفش را به سرانجام برساند هیچ چیز جلودارش نبود."

*پشت تمام افکار مصطفی منطق وجود داشت

به گفته این دوست شهید احمدی روشن، مصطفی این طور نبود که کورکورانه یک مسئله‌ای را قبول کند. مثلا اگر به ولایت فقیه اعتقاد داشت اعتقادش روی تفکر بود و همواره در حال استدلال برای مسائل بود. مصطفی همیشه با اعتقاد پیش می‌رفت و برای پیشرفت شغلی مسائل را مثل بعضی‌ها مطرح نمی‌کرد و آگاهانه نسبت به این مسائل اعتقاد داشت. مصطفی برای کارهایش فکر می‌کرد و پشت فکرش منطق داشت. وقتی هم که من با مصطفی حرف می‌زدم مصطفی حرف‌هایم را کاملا گوش می‌کرد و بعد رد یا تائید می‌کرد.

*مصطفی همیشه به فکر نابودی آمریکا و اسرائیل بود

"خیلی به مصطفی اصرار کردم از سازمان بیرون بیاید. می‌دانستیم که بالاخره یک بلایی سر مصطفی می‌آ‌ورند ولی فکر مصطفی چیز دیگری بود و همیشه می‌گفت باید کاری کنیم که آمریکا و اسرائیل نابود شوند. می‌گفت اگر ما نباشیم چه کسی این کار را انجام دهد؟ مصطفی ارزش خودش را خوب می‌دانست.
مصطفی خیلی به پدر و مادرش علاقه داشت و همیشه می‌گفت دوست دارد آنقدر کار کند که پدرش دیگر کار نکند؛ پدر مصطفی یک راننده مینی‌بوس بود یعنی از فقیرترین اقشار جامعه."

*مصطفی در کودکی در مینی بوس پدرش شاگردی می کرد

این دوست شهید مصطفی احمدی روشن ادامه داد: زمانی که مصطفی کوچک بود می‌گفت کنار پدرش شاگردی می‌کرده. مصطفی می‌گفت مادرش همه چیز او است. مصطفی الان به آن آرزویی که داشت رسیده است. مصطفی خار چشم دشمنان بود؛ من به مصطفی می‌گفتم که از این کار بیرون بیاید. چرا که همه چیز را می‌دانستیم. حتی یک بار پیشنهاد معاون استانداری به وی داده بودند و این مربوط به زمانی بود که یک کارشناس معمولی بود و هنوز مدیر نشده بود.

*مصطفی جزء 5-6 نفری بود که اولین بار غنی‌سازی را انجام دادند

"مصطفی جزء 5-6 نفری بود که اولین بار توانسته بودند غنی‌سازی را انجام دهند ولی اسمش برای جایزه‌ای که ریاست جمهوری داد نرفت."

*مصطفی می خواست پست بگیرد تا کار انجام دهد

"مصطفی کاری که فکر می‌کرد درست است انجام می‌داد؛ هیچ کس نیست بگوید مقام را دوست ندارد؛ مصطفی هم دوست داشت پست بگیرد ولی پست را برای این می‌خواست که کار انجام دهد؛ البته مصطفی به خاطر پست و مقام حاضر نبود با هیچ کس ببندد."

*اگر مصطفی در یک تصادف کشته می شد خیلی غصه می‌خوردم

مصطفی با آقای عباسی همکار بود؛ آقای عباسی آن خاطره‌ای که به او سوء قصد کرده بودند را برایش تعریف کرده بود و می‌خواست مصطفی حواسش باشد. آقای عباسی به مصطفی گفته بود وقتی بمب را به در ماشینش چسباندند از قبل آن موتورسوار را کنترل می‌کرد. ابتدا با خودش می‌گوید بروم و موتورسوار را بگیرم یا اینکه مواظب بمب باشم و در نهایت در را باز می‌کند و از ماشین بیرون می‌آید و در دیگر ماشین را هم باز می‌کند و خانمش را بیرون می‌آورد. مصطفی هم همیشه می‌گفت اگر روزی اتفاقی افتاد باید حواسش باشد. اگر مصطفی در یک تصادف کشته می شد خیلی غصه می‌خوردم ولی واقعا به آرزویش رسید.

مصطفی با وجود اینکه از خطرات کارش مطلع بود همیشه می‌خندید و هیچ وقت غم به دلش راه نمی‌داد و همیشه می‌گفت: "ترسو مرد"
 
مصطفی به آرزوی قلبی خودش رسید؛ مصطفی از قبل می‌دانست که شهید می‌شود.

* به گزارش فارس، به دلیل مساعد نبودن شرایط روحی این دوست شهید احمدی روشن نتوانستیم گفت‌وگوی خود با ایشان را ادامه دهیم و به همین دلیل ترجیح بر آن داده شد که این گفت‌وگوی جذاب بدین جا ختم یابد.

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, :: 10:47
رضاسلطانی

 

نامه خانواده شهید مصطفی احمدی روشن به رهبر معظم انقلاب

  

رهبری - فارس نوشت:

خانواده شهید مصطفی احمدی روشن در پاسخ به پیام محبت و بصیرت آمیز مقام معظم رهبری در رابطه با شهادت این دانشمند جوان ایران اسلامی ، طی نامه ای خطاب به حضرت آیت الله خامنه ای ، تاکید کردند:هر قطره خون مصطفای عزیز، هزاران جوان غیور و شهادت طلب در اقصی نقاط سرزمین​های اسلامی می​پروراند.
 متن کامل این نامه به شرح ذیل است:
من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدّلوا تبدیلا
 محضر مبارک حضرت آیت­الله العظمی امام خامنه ای (مدظلّه العالی)
 سلام علیکم؛
 سرخم می سلامت، شکند اگر سبویی
 پیام سراسر شور، محبت و بصیرت افزای حضرت­عالی در رابطه با شهادت سرباز صراط مستقیم ولایت،دانشمند جوان ایران اسلامی، مصطفای شما موجب تسلّی خاطر و آرامش قلبی خانواده و بستگان گردید.              
اعتقاد راسخ داریم شجره­ی طیبه­ی انقلاب اسلامی، این یادگار حضرت امام (ره)، بار دیگر با تأسی به مکتب سید­الشهداء علیه‌السلام، یکی از ثمرات جاودان خود را تقدیم اسلام عزیز کرد.
مصطفای شهیدمان که تنها افتخار خویش را حرکت در سایه‌سار ولایت، بدون وابستگی به هیچ جریان و گرایشی، و عمل به تکلیف خود در جبهه­های نبرد علمی می­دانست، بدست ایادی استکبار جهانی به سردمداری آمریکا و صهیونیسم بین­الملل به آرزوی دیرینه­ی خود، فوز عظیم شهادت نایل گردید؛ لکن این دشمنان زبون و یزیدیان زمان بدانند که با شهادت رساندن مصطفی، از حنجر این خانواده ندایی جز «ما رأیت الا جمیلا» و از حلقوم ملت شریف ایران جز فریاد «یا لثارات الحسین» نخواهد شنید.
دشمنان عنود داخلی و خارجی ملت سرافراز ایران اسلامی بدانند که هر قطره خون مصطفای عزیز، هزاران جوان غیور و شهادت طلب در اقصی نقاط سرزمین­های اسلامی می­­پروراند که آرامش را از اردوگاه استکبار و نظام سلطه خواهد ربود. «ما ننسخ من آیه او ننسها نأت بخیر منها او مثلها»
رهبرا ما پای بیعت­نامه خویش را با خون فرزندمان امضاء کرده­ایم و از شما مسئلت داریم در پیشگاه خداوند متعال و حضرت ولی­عصر (ارواحنا له الفداء) شهادت دهید که ما ذره­ای از پیمودن راه اعتلای مکتب اسلام عزیز کوتاه نخواهیم آمد و در پایان عرضه می­داریم: «ربنا تقبل منا هذا القلیل

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, :: 10:30
رضاسلطانی



                          

دهه فجر از نگاه مقام معظم رهبري
دهه فجر
،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهاي اسلامي، مقطع رهايي ملت ايران و بخشي از تاريخ ماست كه گذشته را از آينده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدي دوباره يافت و اين دهه در تاريخ ايران نقطه اي تعيين كننده و بي مانند بشمارميرود. تا قبل از انقلاب اسلامي،‌ در ايران نظام اسلامي وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ي «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعيت » بود وپادشاهان احساس مي‌كردند كه فاتحيني هستند كه بر مردم غلبه يافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالي عليه اين سلسله معيوب را قطع كردند و نقطه ي عطفي در تاريخ ايران بوجودآوردند و شمشير اسلام مردم را عليه دشمنان اسلام،‌ مردم و استعمارگران به كار گرفتند. دهه انقلاب از رشحات اسلام است و آئينه اي است كه خورشيد اسلام در او درخشيد و اين دهه بايد با عظمت هرچه تمامتر برگزارشود. اين مراسم را با هيجانهاي عاطفي صحيح بايد با طراوت و تازه كرد. در مذهب ما،‌ احساسات،‌ گريه و شادي، حب و بغض و عشق و نفرت جايگاه والايي دارد. از اين رو جشنهاي دهه فجر مي بايستي همچون مراسم و اعياد مذهبي گرامي داشته شود و مردمي باشد. بايد كليه مساجد فعال شوند و مردم با حضور در مساجد خاطره ي فراموش نشدني حضرت امام و پيروزي انقلاب اسلامي را جشن بگيرند.

                  

 

                 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, :: 21:2
رضاسلطانی

         

برای  خواندن متن کامل خطبه ی غدیر پیامبر درمورد حضرت علی(ع) با ترجمه ی فارسی روی ادامه مطلب کلیک کنید...

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, :: 9:29
رضاسلطانی


عزاداري بر حسين بعد از 1400 سال  : بـاشـد□   نـبـاشـد□

…ما نمي گوييم

اين صداي اماممان صادق عليه السلام است:

ستايش خدايي را كه در ميان مردم كساني را قرار داد كه براي ما مفيدند و بر ما مدح و مرثيه مي خوانند و ستايش خدايي را كه از ميان دشمنان كساني را قرار داده كه به آنها، به خاطر نزديكي‌شان به ما طعنه مي زنند... و آنچه را انجام مي‌دهند قبيح مي شمارند[1].

... آري، عزاي بر حسين، نه تفكر ماست، بلكه دستور علي و اولاد اوست و حرف ايشان طبق فرمايش قرآن حرفِ خداست (ما ينطق عن الهوي، ان هو الَا وحيٌ يوحي) و البته دستورات خداوند هم (قطعاً) هدفي چشم انداز در تكامل بشريت و رسيدن به مديريت عالي جهاني زير بيرق وحدت و اتحاد را دنبال مي كند...

… حرف ما نيست شيطان اعتراف كرده ...

روز عاشورا، اعوان و انصار ابليس ناگهان مشاهده كردند كه رئيسشان شيون و فغان مي كند و مي گويد: من بودم كه سنگ تفرقه را در بين اين امت انداخته تا جايي كه اين مظلوم را به اين وضع دچار كردند، اما حال فهميدم كه همه تلاشها و حيله‌‌هايم به كلي به باد فنا رفت، چرا كه خلق كثيري در هر زمان خواهند آمد كه به واسطه عزاداري بر اين مظلوم نجات خواهند يافت[2].

... ما كه نگفتيم، دشمن خود مي گويد كه:

ترويج فرهنگ شهادت هر سال با مراسم عزاداري حسيني تا اعماق وجود شيعيان رسوخ مي كند. (اين را دكتر مايكل براندت، معاون سابق رئيس اطلاعات آمريكا، فاش كرد. كه در جلسه اي در سال 1993با حضور اطلاعات مركزي آمريكا(CIA) و اطلاعات بريتانيا(mi6) اين عزاداري را مانع رسيدن به اهدافشان در راستاي تفرقه افكني بين ملل و حكم‌راني خودشان دانستند).[3]

... و از همه جالب تر اينكه تجربه نشان داده و نه ادعاي ماست...

تا بحال شنيده ايد كه بگويند فلان مكان مثلاً معبد مسيحيان است و براي مشكلاتشان متوسل به موسي نبي مي شوند؟ و يا بگويند فلان كليسا، كليساي بودائي هاست و يا آتشكده ي كليميان و يا ... ولي اين اتفاق در مورد تكايا و مجالس حسيني افتاده (هيئت ارامنه، شركت برخي كليميان در حسينيه‌ها، توسل بعضي زرتشتيان در مجالس عزا و حتي عزاداري عده‌اي از برادران اهل تسنن و...) روي آوردن اقشار و مذاهب گوناگون به عزاي حسين خود گواه بر اين مدعاستكه در عزا و مصيبت حسين سرَي نهفته است كه قادر مي باشد اتحاد و همدلي بين ملل و ايدان مختلف جهت مديريت متحد جهاني ايجاد كرد.

... هنوز باور نداريد؟ حتماً ادامه مطلب را بخوانيد تا سرتان كلاه نرود...

...امام زمانمان مي‌‌گويد...

در زيارت ناحيه مقدسه خطاب به حسين ع عرضه ميدارد:

اگرزمانه مرا به تأخير انداخت تا نتوانم در كربلا ياريت كنم در عوض« لأندبنك صباحاً و مساء»

فرمانده سپاه حق، سلاح نبرد در برابر يزيديان امروز دنيا را عزاي بر حسين ع معرفي مي كند.

چطور...؟ با ما باشيد، در انتها خواهيم گفت...

...حجت الاسلام پناهيان مي فرمودند كه...

زماني دو نماينده روس براي اموراتي به ايران آمدند، اتفاقاً محرم بود و ايشان براي ديدن مراسم عزا به خيابان ها رفتند و پس از آن با تعجب به ما مي‌گفتند كه شما چطور با اين قدرتي كه داريد هنوز دنيا را نگرفته ايد!!؟ چرا كه زماني دنيا قائل بود براي دستيابي به حكومت جهاني تعدد نيروي انساني و قدرت نظامي نياز است ولي حال به اين نتيجه رسيده كه هيچ كدام كارساز نيست بلكه توان اجتماعي لازم است، يعني همه مردم در يك موضوع اشتراك داشته باشند، مـثل عـزاداري مـحرم شـما... [4]

... حرف هيچ كس را قبول نداريد، حرف خدا را چه؟ ( البته از لسان ائمه ع ، گفتيم كه «ما ينطق عن الهوي ان هو الَا وحي يوحي»)

اول امام‌مان صادق ع : «قولو لأوليئنا، يهتمون في اقامه مصائبنا»

به دوستان و اولياي ما بگوييد كه در برپايي مجالس عزا و مصيبت‌هاي ما همت گمارند[5].

دوم هم اماممان صادق ع: «نوحو علي الحسين نوح الثكلي علي ولدها»

نوحه كنيد بر حسين، نوحه مادر بچه مرده[6].

واما سوم و چهارم از علي‌بن موسي الرضا ع: «فعلي مثل الحسين فليبك الباكون»

بايد گريه كنندگان بر مثل حسين ع گريه كنند[7].

«يابن شبيب! ان كنت باكياً لشيء فابك الحسين»

اگر ميخواهيد براي چيزي گريه كنيد بر حسين ع گريه كنيد[8].

پنجم از خود حسين ع: «بلغ شيعتي منَي السلام و قل لهم انَ ابي مات عطشانا فاذكروه و مات غريبا فاندبوه»

به امام سجاد ع فرمود: «به شيعيانم سلام برسان و به آنها بگو پدرم را با لب تشنه شهيد نمودند، او را ياد كنيد و او غريب از دنيا رفت، برايش با صداي بلند گريه كنيد»[9].

ششم نيز از امام صادق ع: «و علي مثله تلطم الخدود و تشق الجيوب»

و به مثل حسين ع بايد به صورت لطمه زد و گريبان چاك داد.[10]

و هفتم را در دعاي ندبه خوانده‌ايم: «فليبك الباكون...»

پس بايد گريه كنندگان گريه كنند و بر آن مظلومان ندبه و افغان كنند و براي مثل آن بزرگواران اشك بارند و ناله و زاري و ضجه و شيون از دل بركشند.

و هشتم و نهم و دهم و...

... از ما گفتن بود...

گريه هم ميتواند سلاح نبرد باشد، همانطور كه علي ع در كميلش فرمود:«سلاحه البكاء». مگر غير از اين است كه گريه خانم ما رقيه س ، خواب را از چشم يزيد دورانش ربود؟ اشك و عزا سلاحي است از جنس پنبه –از جانب امپراطوران برحق جنگ نرم- كه سر باطل را بيخ تا بيخ خواهد‌بريد. آري دايه‌داران جنگ نرم بيايند پاي منبر اربابمان درس جنگ نرم بگيرند. تنها يك نمونه از فعاليت‌هاي امام حسين ع در عرصه جنگ نرم اين بود كه فرمود: «اي شيعيان من! هر زماني كه آب خشگوار مي‌آشاميد مرا ياد كنيد...»[11]. 1400سال است كه شيعيان با هر بار آشاميدن آب، حسين و راه حقش بر عليه ظلم را به ياد مي‌آورند و نفرتشان نسبت به يزيد و يزيديان زياده مي‌گردد. در نتيجه اينگونه شگردهاي بسيار نرم و لطيف و البته از نظر تنگِ ما سطحي از جانب جبهه حق، ناله و فرياد جبهه باطل درآمد و ناچار آن روي وحشي سكه خود را نشان دادند. ممنوعيت وحشيانه عزاداري زمان رضاشاه، بمب‌گذاري هاي روزافزون در عتبات عاليات و مجالس عزا، كشتن عزادارن حسيني در افغانستان، ممنوعيت عزاداري در عربستان توسط سربازان وهابيِ بريتانياي صغير و زدن سر حيوانات به نيزه در روز عاشورا توسط همين سگان وهابي، و توهين‌ها و تبليغات روزافزون در رسانه‌ها، تا جايي كه به حسين ع اتهام حبَ دنيا و رياست طلبي زدند و نيز او را متهم نمودند كه بر سر يك زن با يزيد سر جنگ داشته،تا اينگونه كربلا و عاشورا را كم ارزش جلوه دهند و...اينها همه نشان دهنده عناد شديد آمريكا، انگليس، اسرائيل و ... با اصل عزاداري بر حسين ع است (كشورهايي كه هدفشان تفرقه افكني بين ملل و مذاهب و حكمراني خودشان است، نه مديريت واحد جهاني زير پرچم حق) پس مي توان نتيجه گرفت كه اين عزا در راستاي اتحاد و وحدت است، لذا شيطان دو شيفت تمام تلاش خود را براي فراموش شدن حسين مي كند، از اتهام خارجي بودن به اهل بيت پيامبر ص گرفته تا انجا كه حرم آقا را شخم زدند و به آب بستند و زائرين را شهيد نمودند، حتي يك دوره براي زيارت شرط قطع عضو گذاشتند...

بيخود نبود كه امام ما، خميني كبير ره تأكيد داشتند: «مجالس عزا بايد باشد» و مي فرمودند كه: «اينكه پيامبر ص فرموده است: انأ من حسين معنايش اين است كه منِ (پيامبر) هم (يعني اسلام به معناي دين واحد جهاني) از او زنده مي شوم... (پس) مجالس عزا را با همان شكوهي كه پيشتر انجام مي‌گرفت و بيشتر از آن حفظ كنيد»[12].

مقام معظم رهبري هم مي فرمودند كه: «در گزارش هاي برجا مانده از آن رژيم منحوس (پهلوي) صراحت هايي وجود دارد كه نشان مي دهد آنها با فرارسيدن محرم دست و پايشان را حسابي گم مي كردند»[13].

...آنان كه هنوز به قدرت اين اشك و عزا شك دارند بشنوند حديث امام صادق ع را...

«فلو أنَ قطرهً من دموعه سقطت في جهنم لأطفأت حرَها...»

اگر يك قطره از (گريه بر مصائب ما اهل بيت را) بر آتش جهنم بريزند، هر آينه حرارت و گداختگي آن را خاموش مي كند[14].

...لذا امام زمانمان عج هم كه بيايند ...

در كتاب رجعت علامه بحراني روايتي آمده است كه: «وقتي آقا تشريف بياورند همه مردم را به محبت حسين ع مي رسانند.» آري اين تير خلاص خداوند است. خداوند حكيم است و بي دليل از كشته شدن حسين ع در قلب هاي مؤمنين حرارتي كه هرگز سرد نشود، ايجاد نمي كند. (إن لقتل الحسين حرارهً في قلوب المؤمنين لا تبرد أبداً).

... و حرف آخر را از زينب س بشنويم...

به امام سجاد ع فرمودند:

در اين سرزمين (كربلا) براي قبر پدرت نشانه‌اي نصب گردد

 كه اثرش هيچگاه كهنه و مندرس نشده و گذشت شب و روز آن را محو نمي كند،

 بسياري از رهبران كفر و الحاد و ابناء ضلالت و گمراهي سعي درنابود كردن آن مي نمايند

ولي به جاي اينكه رسم و نشانه آن از بين رود ظاهرتر و آشكارتر مي گردد[15].

 

تمام اين مطالبي كه ارائه گرديد، در حاليست كه نگاه ما به عزاداري يك نگاه سطحي در حد عبادتهاي مستحبي و شخصي است، پس لازم است كه در رشد و ترقّيِ افكارمان بكوشيم.

 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[1] . وسائل الشيعه ج14 ص 599 - كتاب هيئت ص 33

[2] . سعادات ناصريه ص28 تا 31- دنياي مرموز جن ص 182

[3] . به گزارش شيعه آنلاين در كتاب «توطئه ايجاد تفرقه ميان اديان الهي»

[4] . سخنراني صبح جمعه، حسينيه حضرت ابالفضل ع كهريزك

[5] . اين البكائون ص 18

[6] . همان ص53

[7] . همان ص 48

[8] . همان ص 49

[9] . همان ص52

. همان ص 108[10]

[11] . همان ص52

[12] . صيحفه نور ج13 ص 158- 14/8/59

[13] . كتاب هيئت ص 60

[14] . بحارالانوار ج44 ص 289- كتاب هيئت ص 3

[15] . كامل الزيارات باب

 

 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, :: 9:23
رضاسلطانی



                       چرا بايد در عزاي حسين طبل و دهل زد؟

چرا بايد طبل ودُهُل نواخت و سنج و دمّاع و شيپور زد؟

اطـلاعـيه   

«اطلاع» مشتق از كلمه‌ي «طلع» به معناي روشني مي باشد.

به همين جهت به بالا آمدن خورشيد و روشن نمودن شهر، «طلوع» مي گويند.

و نيز چهره‌ي نوراني را «طليعه» مي نامند.

به كساني هم كه آينده‌ي انسان برايشان روشن است، «طالع بين» گويند.

حسين عليه السلام هم مي خواست همه را «مطَلع» و روشن سازد.

«اطلاعيه» نيز آن چيزي است كه از موضوعي خبر مي دهد و آن ر ا روشن مي سازد.

 طـبل و دهـل و دمَـاع و سِـنج و شـيپور و....

ابزارهايي كه در قديم براي «اطلاع رساني» در شهر مي نواختند، تا توجه ها را جلب و خبر را گفته و مردم را روشن سازند.

 طبل بي عاري

اما اين وسيله هاي تاريخي در برهه‌اي از زمان نه تنها براي روشنگري و «مطّلع» كردن مردم از حقايق استفاده نشد بلكه در راستاي منحرف نمودن و دوركردن مسلمين از حقايق استفاده گرديد.

براي اولين بار قبل از كربلا، طبل و دهل ها را برداشته و در شهر صدا زدند: «حسين بن علي عليه السلام از دين خدا خارج شده، خونش مباح و جنگ با او واجب است» .

براي دومين مرتبه در كربلا، هنگام خطبه خواندن حسين عليه السلام براي لشكر دشمن. مي خواست مردم را «مطّلع» و روشن سازد لذا نواختند.

و سومين دفعه بعد از كربلا، باز در شهر طبلِ خارجي بودن و بي ديني اسيران را زدند. گمانشان اين بود كه اينگونه از خطر «اطلاع رساني»  زينب سلام الله عليها در امان‌اند.

اما چون زينب سلام الله عليها خطبه هايش را شروع كرد، مجبور شدند براي مرتبه چهارم دست به دامان طبل و دهل و دمَاع و شيپور و كف و هورا شوند. اما با يك حركت دست زينب سلام الله عليها نفس ها در سينه حبس شد، و حتي زنگوله شتران از صدا افتاد.

آري، طبل و دهل و سر و صدا بايد در خدمت مكتب تبليغي زينب باشد وگرنه دشمنان بدانند، كه صدايشان به جايي نخواهد رسيد.

و اما براي پنجمين بار كه براي رسوا نشدنشان اميد به سر و صداي اين ابزارها بستند، هنگام سخن گفتن سر مبارك حسين عليه السلام بود..

حال شيعه نيز كه مغز متفكر نبرد نرم و لطيف است، همان طبل و دهل و سنج و دمَاع و شيپور و بوق و بلندگو را برداشته و سر و صدا و شلوغ كاري مي كند، تا همه سرشان را از خانه هايشان به نشانه كنجكاوي بيرون كشيده و پيگير ماجرا شوند، و آن موقع است كه آنچه نگذاشتند حسين عليه السلام و اهل بيتش به مردم برسانند، كم كم به دنيا مخابره مي شود.

لذا هنوز يزيديان قرن ما براي «مطّلع» نشدن مردم، سرو صدا مي كنند. فقط طبل و دهل و دماعشان تبديل شده به دادو هوارهايشان در رسانه ها...

ولي اين بار سخنان آنهاست كه در بين سر و صداي طبل و دهلِ دسته هاي محرم گُم مي شود.

حـواسمان بـاشد با هـر سـگي هـمنوا نـشويم

فرقه هايي چون وهابيت كه مي بينند –با وجود صداي طبل و دهل و سنج و دماع و نواهاي غم انگيز بوق و بلندگوها – ديگر گوش كسي بدهكار حرفهايشان نيست، براي از راه برداشتن اين مناسك، در نبرد خود با شيعه، شروع به شبهه افكني مي كنند. براي مثال اينكه:« اين طبل و دهل ها ابزار غناست و حرام مي باشند» كه متأسفانه خيلي از شيعيان بدون آنكه بدانند، اين شبهات از كجا آب مي‌خورد، به راحتي تكرارشان كرده و ترويج مي دهند.

همچنين است شبهه هايي از جمله سر و صداي زياد اين طبل ها و مردم آزاريشان...

بدانيم كه اين سر و صداهاي حسيني بيشتر از همه سر دشمنان را به درد آورده، لذا:

اين زورگويان دنيا با همه رسانه هاي پيشرفته و ابزار آلات مدرنشان و با تمام قدرت و زورشان در مقابل اين ابزارهاي سنتي شيعه صف كشيده‌اند. اينجاست كه قدرت اين طبل و دهل ها عيان مي‌شود.

ولي هنوز عده‌اي نمي خواهند بفهمند.

اگر كسي عروسيش تا نيمه شب محله را شلوغ كند، خيلي متعرض او نمي شوند. آري، بايد براي غربت هميشگي حسين عليه السلام جان داد...

چشمان را بايد شست و نيك نگريست كه تحمل سردرد خيلي آسانتر از تحمل خواري زندگي در زير سلطه‌ي ابر قدرتان دنياست.

ايـن فـرهـنـگ حـسـيـنـي اسـت

«هيهات من الذله»

نـكته اي مُـجزّا راجـع بـه صـداي سـنج

صداي سنج دسته‌هاي عزا، تداعي كننده‌ي صداي برخورد ضربات شمشير مي‌باشد. شمشير هم در فرهنگ شيعي سمبليست از مبارزه عليه باطل است. البته شيعه جنگ‌طلب نيست كه هيچ، نقطه‌ي جيمِ جنگ شيعه به تمام مهرباني‌هاي عالم فائق است. سربازان شيعيِ جنگ تحميلي هيچ‌گاه در حين مبارزه و زير آتش دشمن با رؤيت يك مورچه او را لگد نمي‌كردند،  ولي همين سربازان در نبرد با ظالماني كه به مورچه‌ها هم رحم نمي‌كردند از خون خود گذشتند. چونان شهداي كربلا...

 

 



 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, :: 9:23
رضاسلطانی


   
    

                               نوشته ای در تبیین معنا و مفهوم "سینه زنی" در شیعه

هيئت سينه‌زنان... نوشته‌اي در تبيين معنا و مفهموم سينه‌زني در شيعه

مي خواهند عاشورا را خراب كنند پس بايد بسازيمش... با كمي هنر، ذوق، فكر و عقل...

درآوردن پيراهن توسط برخي سينه‌زنان نيز در نوع خود بازسازي برخي وقايع عاشوراست

اول: بدن عريان شده‌ي حسين عليه‌السلام... (اين ظلم عبرت‌برانگيز نبايد فراموش شود)

دوم: بدن عريان عابس شاكري، يكي از 72 شهيد كربلا، كه به هنگام نبرد در راه معشوقش پيراهنش را هم بيرون انداخت. البته ظاهر امر اين بود كه دشمن در نبرد با او هراس داشت لذا لباس‌هايش را از تن جدا نمود تا دشمن جرأت حمله پيدا كندو اما حقيقت ماجرا اين بود كه مي‌خواست همه چيز خود را در راه حسين عليه‌السلام بدهد، حتي لباسش را... و اين همان حقيقت بدن عريان حسين عليه‌السلام در برابر خداوندگارش بود...

و نيز دليل در آوردن پيراهن توسط برخي سينه‌زنان حسيني است. (دنيا و عارفانش، شيعه و معرفت عرفاني‌اش را بشناسند...)

حـروله

اول معناي عرفاني: اين بالا و پايين پريدن و حروله، حركتي است شبيه لُكِّه رفتن پرندگان براي پرواز... در واقع اين حركت، پرواز به آسمان خوبي‌ها و كَنده‌شدن از زمين بدي‌ها را به انسان گوشزد مي‌كند، كه آرزوي حروله‌كنندگان در عزاي حسين عليه‌السلام است.

و دوم اينكه: بالا و پايين پريدن نشانه‌ي بي‌تابي كردن كودك براي مطالبه و درخواست چيزي از بزرگتر خود است. از آنجا كه حسين آنقدر بزرگ است كه همه عالم در برابر آن كوچكند، اين حركت در مورد حروله‌كنندگان حسيني نيز مصداق دارد. درخواست ايشان هم از امام حسين عليه‌السلام -به عنوان جانشين خداوند بر روي زمين- بنا به معرفت شخص هر چيزي مي‌تواند باشد.

و سومين معنا: يادآور رنج پاهاي برهنه دختركان حسين عليه‌السلام در زمين داغ و و پر از خار كربلا، و بالا و پايين پريدن ايشان از فرط سوزش و درد در آن زمين‌هاست. (كه فراموش شدن اين واقعه هم به صلاح سعادت بشرِ عبرت‌گير نيست)

*يكي از ظلمهايي كه بشريت به خود روا داشته كه فراموش كردنش به صلاحش نمي‌باشد، نشستن شمر بر روي سينه‌ي تماميت حق، حسين‌بن‌علي عليه‌السلام است و همچنين تازاندن اسب‌هايي با نعل تازه بر روي سينه‌ي ايشان و لـگـدمـال كـردن حـق...

«سينه‌زنيِ» شيعيان پنجره‌ايست بر روي اين مصائب...

اسراي اهل حرم با ديدن اين صحنه‌ها طاقت از كف داده، بر قلب‌هاب پر از درد خود مي‌كوبيدند. اول باني سينه‌زني ارباب ايشان بودند و از آنجا به دست ما رسيده.

ناگفته نماند: كه اين سينه‌زني عزادران همچنين يادآور سينه‌ي مجروح حضرت زهرا سلام‌الله عليها توسط ميخ مسمار نيز مي‌باشد (كه اين ظلم تاريخي نيز سزاوار فراموشي نيست)

و دليل ديگر اينكه: روايت داريم «وقبره في قلوب من والاه» از آنجايي كه «الأعمال بالنّيات»  برخي سينه‌زنان با كوبيدن به سينه‌ي خود درواقع درب خانه حسين عليه‌السلام را به عنوان «خليفه‌الله» دق‌الباب مي‌كنند.

و عده‌اي ديگر: (همان‌طور كه در مقاله زنجيرزني مفصلاً گفته شد) به نشانه‌ي تنبيه به سينه‌هاي خود مي‌كوبند...

اما شكلهاي سينه‌زني:  تك و شورِ اول، واحد، شورِ آخر

دليل اين ترتيب اين است كه: اسرا در ابتداي كه مصيبت داغ و تازه بود و هنوز جاني در بدن داشتند، محكم و بدون وقفه به سينه‌هاي خود مي‌كوفتند (تك و شورِ اولِ هيئت)، بعد از ساعتي كه ديگر كم‌جان شده بودند و دستها به سختي بالا مي‌آمد، آرامتر و با طمأنينه‌ي بيشتري به سينه‌ها مي‌زدند (چيزي شبيه واحد ما) و وقتي سرها را به نيزه ديدند و يا مصائب ديگري كه بر ايشان رخ مي‌داد، داغ دلشان تازه ‌گشت و شوري مجدد گرفتند (و همين قضيه سرّ شور آخر سينه‌زني‌ها بعد از واحد است)

اين نكته هم در مورد «واحد» نبايد از قلم بيفتد كه: اين سخت و آرام بالا آمدن دست، خود يادآور دست مجروح مادرمان زهراست كه حتي تاب بالا آمدن براي شانه كردن موهاي زينب سلام‌الله‌عليها را هم نداشت.

سوم: برهنه كردن سينه توسط سينه‌زنان نوعي سينه سپر كردن به دفاع از حق و مبارزه عليه باطل است.

چهارم: در اين مورد سفارش امام صادق عليه‌السلام را هم نبايد فراموش كرد كه فرمودند: «وعلي مثله...تشقّ الجيوب» براي مثل حسين بايد گريبان چاك داد. (أين البكائون ص 109)

حالتهاي سينه‌زني در شكل‌هاي كوچه و دايره و... كه در نوشته‌ي دسته‌هاي عزا، مفصلاً توضيح داديم. در مورد شكلي شبيه كوچه‌ در عزاداري فقط يك نكته را اضافه كنيم كه، پايين رفتن و بالا آمدن سينه‌زنان در برخي هيئت‌ها (چيزي شبيه ركوع نماز) هنگام سينه‌زني، درواقع تعظيم و احترام و سر فرود آوردن در مقابل مظهر حق و صاحب كوچه، خانم فاطمه‌ي زهرا سلام‌الله عليها است. و دليل دوم يادآور دست مجروح اين خانم بزرگوار است كه ديگر ياراي بالا آمدن هم نداشت، لذا شيعه به هنگام سينه‌زني در اين كوچه خود فرود مي‌آيد تا خانم براي دست كشيدن به سر اين سينه‌زنان به حرج نيفتند... و حتي برخي به هنگام سينه زني دست بر كف زمين به نشانه تبرك از جاي قدوم مبارك مادرشان زهرا سلام‌الله عليها مي‌كشند.

شيعه اينگونه و با همين حربه‌ها نام مادرِ برحقش را به عنوان الگويي براي سعادت نهايي بشريت زنده نگه داشته و دنيا روزي به اين خواهد رسيد كه نجاتش را از اين وضعيت كنونيِ غمبارِ دنيا مديون شيعه و الگوهاي هميشه زنده‌اش است.

راجع به دايره شكل بودن سينه‌زنيِ برخي و نيز شور آخر هيئت‌ها كه باز سازي گودي و دايره‌شكل بودن و نيز شلوغ بودن قتلگاه است در همان نوشته دسته‌هاي عزا توضيح داديم. اينجا هم حديثي از امام صادق عليه‌السلام را اضافه كنيم كه در مورد گريه‌كنندگان و عزاداران امام حسين عليه‌السلام فرمودند: (در روز محشر) ايشان در زير عرش و سايه‌ي آن (دور هم) به ياد حسين بوده...از ورود به بهشت (هم) امتناع نموده... حورالعين به آنها پيغام مي‌دهند كه ما مشتاق شما هستيم ولي ايشان از فرط سرور و نشاطي كه در مجلسشان دارند (حتي) سرشان را بالا نكرده و به آنها نمي‌نگرند. (كامل الزيارات باب26 ح6)

يكي از بواطن اين حديث شايد اين باشد كه تنها راه متوجه غير از حق نبودن  همين دايره‌ها و گردهمايي‌هاي حسيني است.

 

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, :: 9:19
رضاسلطانی

نظریه ای تفریباَ کمیاب در مورد علم عزاداری

علامت، نقاشي كربلا. نظريه‌اي تقريباً كمياب در مورد عَلَمِ عزاداريِ شيعيان

تقريباً هرآنچه در ظاهر و باطن كربلا رخ داده در اين علامتِ به دوشِ علم‌كشان به تصوير كشيده شده است.

اژدهـا: در اكثر ادبيات‌هاي دنيا اژدها نماد نفس سركش است. همان نفسي كه بشريت را به جايي رساند تا آن بلاهاي دلخراش تاريخي را با شخصيت عظيمي چون حسين‌بن‌علي عليه‌السلام انجام دهند.

نماد ديگري كه از اژدها ياد كرده‌اند آتش جهنم است. اين مجسمه‌ي نصب شده روي علمِ عزا، درواقع گوشزدي است براي مردم، از جهت اينكه مراقب نفس امّاره‌ي خود باشند كه نهايت فرمان‌برداري از نفس و كنترل نكردن آن، خاري و خفتِ در لشكر باطن بودن و همچنين آتش جهنم را با خود خواهد داشت.

ضمناً اژدها در بين لغات اسلامي جايگاه قرآني هم دارد. در داستان حضرت موسي عليه‌السلام عصاي او تبديل به مار عظيمي شد كه به گفته بعضي در فارسي از آن تعبير به اژدها مي‌شود. از طرفي در كتاب «القطره» از اميرالمؤمنين عليه‌السلام منقول است كه فرمودند: «من عصاي موسي عليه‌السلام هستم» در واقع جنبه‌ي نوري حضرت علي عليه‌السلام موسي عليه‌السلام را از آن گير و دارِ تقابل حق و باطل نجات داده.

اما نقطه معنايي مشتركِ آن با كربلا كه باعث شده بر علامت عزا نصب گردد اين است كه مردم بدانند، هر توطئه و فتنه‌اي كه مغاير با ولايت علوي باشد مطمئناً ره به جايي نخواهد برد و بلعيده خواهد گشت. چنانكه در كربلا اين اتفاق افتاد. برنامه‌ها چيده بودند كه حتي با سم اسبانشان چيزي از بدن حسين را هم باقي نگذارند چه برسد به نام و ياد و مكتبش... اما خون حسين و خطبه‌هاي اسراي حرم كار را به جايي رساند كه در روايت هست كه حتي شيطان هم در كربلا از رخ دادن اين واقعه پشيمان گشت و عاقبتِ آن را براي اهل باطل روشن نديد... آري اين ولايت علوي بود كه نقشه‌هايشان را نقش بر آب كرد كه امروز حسين عليه‌السلام به عنوان يك الگو در عالم مطرح مي‌شود.

حيوان بعدي شـيـر است كه در ادبيات‌هاي دنيا نماد قدرت و شجاعت مي‌باشد و در ادبيات شيعي مصداقي الهي نيز دارد و آن اسدالله‌الغالب، علي‌بن‌ابي‌طالب عليه‌السلام است، كه اگر دقت كرده باشيم گاهي در كنار شمايل ايشان يك شير نيز به تصوير كشيده شده است. آري شير نماد شخصيتي است كه حسين عليه‌السلام را به دليل تبليغ ولايت او كشتند. خودِ دشمن دليل مبارزه‌اش را «بغضاً لأبيك» خوانده است. مي‌خواستند ديگر نام و يادي از علي عليه‌السلام و ولايت و مكتبش نماند، ولي حسين عليه‌السلام مي‌خواست كه بماند لذا جنگيد. مجسمه‌ي شير در علامت عزداري تصوير هدف عاشورايي‌هاست.

همچنين اين مجسمه يادآور رام بودن حيوانات وحشي به خصوص شير درنده در مقابل اهل بيت عليهم‌السلام است كه به وفور در روايات شيعي نقل شده از جمله قولِ مردي از قبيله‌ي بني اسد كه گفته است: پس از آنکه حسین‌بن‌علی علیهما‌السلام شهید شد، هر شب شیری از سمت قبله می‌آمد و به قتلگاه کشتگان می‌رفت و بامدادان بر می‌گشت . یک شب ماندم تا ببینم قصه چیست. دید آن شیر، بر جسد امام حسین عليه‌السلام نزدیک می شد و حالت گریه و ناله داشت و چهره خود را بر آن جسد می‌مالید[1] . بر اساس همین نقل نیز، در مراسم شبیه خوانی و تعزیه کربلا، کسی در پوست شیر می رود و در میدان نبرد حاضر می شود و پس از آنکه سیدالشهداء کشته می‌شود خود را به بالین پیکر او می‌رساند و بر نعش امام حسین عليه‌السلام می‌گرید. شايد يكي از دلايل مجسمه‌ي شير در علامت غربت امام حسين عليه‌السلام در آن صحرا باشد كه حيوانات از انسان پيشي گرفتند.  و نيز گوشزدي باشد براي انسان كه در وصال به حق و حقيقت از حيوانات عقب نيفتد.

آري علم نقاشي كربلاست...

و اما طـاووس به عنوان يكي از نمادهاي زيبايي كه در فرهنگ شيعي مصداقي چون اباصالح‌المهدي عجل‌الله‌تعالي‌فرجه‌الشريف دارد. چراكه فرموده‌اند: «المهدى طاووس أهل الجنه[2]». اين نماد نصب شده روي علمِ عزداري گوياي فعاليت‌هاي حضرت مهدي عجل‌الله‌تعالي‌فرجه‌الشريف در عرصه‌ي عاشوراست. از «لأندبنك صباحاً و مساء» و بيان واقعيت‌هاي كربلا در «ناحيه مقدسه» گرفته تا انتقام اصلي از قتله‌ي كربلا و گزاردن دست بشريت به دست ناجي اصلي‌اش حسين‌بن‌علي عليه‌السلام. فعاليتهايي كه متوجه شيعيان نيز است و وظيفه‌ي زمينه‌سازي آن‌ها را دارند. سخني كه طاووس با نشستن خود روي علامت عزاي سيدالشهدا عليه‌السلام به ما مي‌زند، گوشزد به انجام همين فعاليت‌هاست.

آهـو: نتيجه‌ي سرچِ(جست‌و‌جو) كلمه‌ي آهو در معارف شيعي حداقل دو موضوع خواهد بود.

اول: يادآور ضمانت علي‌بن‌موسي عليه‌السلام از آن آهوي اسير شده در دست صياد است كه دليل نصبش در علم عزا و ارتباطش با عاشورا شايد قدرت ضمانت ائمه‌ عليهم‌السلام در درگاه الهي باشد. همان‌طور كه امام حسين عليه‌السلام به شمر به شرط توبه‌اش ضمانت شفاعت و بهشت را داد. ضمانتي كه متوجه همه‌ي سپاهيان دشمن بود و در صورت توبه مصداق آن قرار ميگرفتند چون حرّ عليه‌السلام... و همچنين ضمانتي است كه براي همه‌ي مردم عالم نيز مفيدِ فايده است كه اگر راه را يافته و ميدان كربلا را در عاشوراي امروزِ دنيا درك كنند و خود را در جبهه‌ي حق قرار دهند اين ضمانت متوجه آنها نيز خواهد شد.

آهو بدين معنا در علمِ عزا شايد بيان‌گر نقش خاصي از حضرت رضا عليه‌السلام هم در وادي كربلا باشد. همان طور كه در عرف شيعيان برات كربلا را وابسته به رضايت و امضاي ايشان مي‌دانند. چرا كه سفر به كربلا به عنوان وادي ديدار بنده و خدا (طبق حديثِ «من زار قبر أبي‌عبد‌الله بشط الفرات كان كمن زار الله فوق عرشه[3]») محتاج يك مُهر و رضايت‌نامه از طرف خداوند است و امام رضا عليه‌السلام مأمور تجلي اين صفت الهي است. پس هر كه را او رضايت و ضمانت دهد حتماً به ديدار در وادي كربلا نائل خواهد آمد.

و دوم: اين مجسمه‌ي آهو يادآور خاطره‌اي از كودكي امام حسين عليه‌السلام است و در بعضى از اخبار روايت شده كه اعرابى بحضور پيغمبر اعظم اسلام صلى اللَّه عليه و آله و سلم يك بچه آهو بعنوان هديه براى دو فرزند ايشان، حسنين عليهما‌السلام آورد. امام حسن كه در حضور رسول خدا بود خواهان آن بچه آهو شد و پيغمبر اكرم آن را به وى عطا كرد. ساعتى بيش نگذشته بود كه امام حسين هم آمد و ديد امام حسن با آن بچه آهو بازى ميكند. امام حسين به وى گفت: اين بچه آهو را از كجا آورده‏اى!؟ گفت: جدم بمن عطا كرده است. امام حسين بسرعت بحضور پيامبر اكرم مشرف شد و گفت: به برادرم بچه آهو عطا كردى كه مشغول بازى است، ولى بمن نظير آن عطا نميكنى!؟ اين سخن را همچنان تكرار ميكرد، رسول خدا ساكت بود، ولى در عين حال امام حسين را دلدارى ميداد و او را با سخن سرگرم مى‏نمود، تا كار بجائى رسيد كه نزديك شد امام حسين عليه السّلام گريان شود!! در همين حال بودند كه ناگاه درب مسجد سر و صدائى بلندشد! يك آهو با بچه خود و يك گرگ به دنبالشان آمده بودند. آن آهو با زبان فصيح گفت: يا رسول اللَّه! من دو بچه داشتم كه يكى از آنها را شكارچى شكار كرد و بحضور شما آورد. اين يكى از برايم باقى ماند و من به وى دل خوش كرده بودم در همين ساعت مشغول شير دادن وى بودم كه شنيدم گوينده‏اى ميگفت: اى آهو! بچه خود را بسرعت نزد حضرت محمّد برسان، زيرا حسين در حضور جدش ايستاده و نزديك است كه گريان شود و ملائكه عموماً سر از صومعه عبادت برداشته‏اند. اگر حسين گريان شود ملائكه مقرب خدا براى گريه او گريان خواهند شد. نيز شنيدم گوينده‏اى ميگفت: اى آهو! قبل از اينكه اشك حسين جارى شود خود را به وى برسان! و الا اين گرگ را بر تو مسلط ميكنم تا تو را با بچه‏ات بخورد. يا رسول اللَّه! من با اينكه زمين برايم در هم پيچيده شده مسافت دورى را طى كرده‏ام و با بچه‏ام بحضور تو مشرف شده‏ام. من پروردگار خود را ستايش ميكنم قبل از اينكه اشك حسين بصورتش بچكد خود را بشما رساندم...[4].

اين داستان در واقع اندكي از موقعيت حسين‌بن‌علي عليه‌السلام را در نظام خلقت و در نزد خداي تعالي «براي ما» توصيف مي‌كند تا بيشتر پيگيري كرده و وظيفه‌ي خود را در قبال همچنين شخصيتي بيابيم. (اين هم از آهو)

پرنده‌ي شانه‌به‌سر (هُـدهُـد): اين پرنده در معارف اسلامي تداعي‌كننده‌ي داستانش با سليمان است. اما در مورد اينكه ارتباطش با عاشورا چيست كه سازندگان علامت لازم دانسته‌اند آن را در نقاشي خود دخيل كنند، بايد اينگونه گفت: درسي كه هدهد به ما مي‌دهد، لزوم خدمت تمام مخلوقات در لشكر حق است. در هر جايگاهي كه باشند حتي حيوان و پرنده. چه برسد به انسان به عنوان اشرف مخلوقات...

مظهريت تام و تمام حق و باطل در واقعه‌ي كربلا رخ داد. واقعه‌اي كه محدود به زمان و مكان نيست و ادامه دارد و يارهايي هدهدمسلك مي‌طلب.

نكته‌ي ديگر كه نبايد راجع به اين پرنده از قلم بيفتد، بحث پيام‌رساني او براي سليمان نبي عليه‌السلام است، كه اين پيام‌رساني براي اين پرنده تبديل شده است به عنوان يك نماد. حافظ رحمة الله عليه مي‌گويد:

«مژده اي دل كه دگر باد صبا باز آمد / هدهد خوش‌خبر از طرف سبا باز آمد»

وقتي روي علامتِ مربوط به عاشورا پرنده‌ي هدهد نصب مي‌شود، در نوع خود يادآور نامه‌بران و سفيران حسيني همچون مسلم‌بن‌عقيل و قيس بن مسهر صيداوى‏ عليهما‌السلام و همچنين اسراي كربلا علي‌الخصوص حضرت زينب سلام‌الله‌عليها مي‌باشد.

يكي از اهداف نمايش اين پرنده در علم عزا ابلاغ وظيفه‌ي ما در تبليغ عاشورا و رساندن پيام امام حسين عليه‌السلام به عالم است.

همچنين با ديدن اين پرنده به روي عَلَم بايد يادمان بيفتد نامه‌براني هستند كه نامه‌ي اعمال ما را به دست ائمه‌ عليهم‌السلام مي‌رسانند. اميد كه قدرِ الطاف اماممان حسين عليه‌السلام را بدانيم و نامه‌اي خجالت‌بار به دستش نرسانيم...

شـتـر:  اين حيوان نيز در معارف اسلامي جايگاه خاصي دارد از آنجا كه خداوند در قرآن توصيه به نگاه كردن به او مي‌كند «أَفَلا يَنْظُرُونَ إِلَى الْإِبِلِ كَيْفَ خُلِقَت[5]‏». در جاي ديگرِ قرآن در ماجراي قوم ثمود و حضرت صالح از اين حيوان ياد شده است كه شايد ارتباط معنايي‌اش با عاشورا و علت نصب آن در علم مربوط به عشورا در همين‌جا نهفته باشد. چراكه قوم ثمود براي كشتن ناقه‌ي صالح به واسطه‌ي كينه‌ و بي‌ديني‌اشان همچون شتران ديگر او را نحر كردند و به بدترين شكل كشتند تا جايي كه طبق روايت امام صادق عليه‌السلام[6] كسي از صغير و كبيرشان نماند كه ضربه‌اي به اين شتر وارد ننمايد، همان اتفاقاتي كه براي أبي‌عبدالله عليه‌السلام در قتلگاه رخ داد...

ضمناً اين حيوان در دايره‌المعارف احاديث شيعي تداعي كننده‌ي حديث پيامبر صلي‌الله عليه‌و‌آله كه فرمود: در معراج كارواني از شترها را ديدم كه ابتدا و انتهاي آنها معلوم نبود و از اول خلقت در حركت بودندو و هنوز تمام نگشته‌اند. كارواني كه بار آنها فضايل علي‌بن‌ابي‌طالب عليه‌السلام است. لذاست كه خداوند در قرآن توصيه به نگاه كردن به شتر مي‌كند، درواقع هدفش سوق به سمت ولايت علوي به عنوان صراط مستقيم است. تجلي اين كاروان حامل ولايت علوي در زمين، همان كاروان حسيني از مدينه تا مدينه بود، كه سوار بر ناقه‌ي شترها هدفشان رساندن ولايت و فضايل علي عليه‌السلام بود. كارواني كه هنوز ادامه دارد و حامل آن فضائل سينه‌هاي محبين اهل‌بيت عليهم‌السلام است كه از ابتدا بوده‌اند و هنوز به نهايت نرسيده‌اند...

زنـگـولـه‌هاي نصب شده در علامت نيز انسان را ياد اين جمله از مقاتل مي‌اندازد كه وقتي خانم زينب‌كبري سلام‌الله‌عليها اراده‌ي خطبه كردند، با يك اشارت دست حتي صداي زنگوله‌هاي مراكب هم از كار انداختند (وَ قَدْ أَشَارَتْ إِلَى النَّاسِ بِأَنْ أَنْصِتُوا فَارْتَدَّتِ الْأَنْفَاسُ وَ سَكَنَتِ الْأَجْرَاس[7]) انسان با ديدن اين زنگوله‌هاي علامت نبايد فراموش كند كه اگر چيزي در خدمت تبليغ حسيني نباشد، تلاش بي‌خود نكند چراكه صدايش به جايي نخواهد رسيد و حسين عليه‌السلام پيروز هميشگي ميدان است.

آري هيچ كدام از اين نمادها بي‌دليل و بي‌معنا نيست...

و همين‌طور است مابقي نمادهاي نصب شده بر علمِ عزا كه ديگر در اين مختصر گنجايش پرداخت بيش از اين نيست و البته محتاج مطالعه‌ي بيشتر است. تنها توضيح كوتاهي در مورد تـيـغـه‌هاي عَلَم به عنوان اصلي‌ترين عنصر اين ابزار عزا دهيم:

تعداد فرد اين تيغه‌ها (نه زوج) كه از دو طرف ختم به يك تيغه‌ي واحد مي‌شوند درواقع همان بحث رسيدن از كثرت به وحدت را كه در علوم فلسفي و عرفاني مطرح مي‌شود را به تصوير كشيده است. كه اين وصال در كربلا براي ياران حضرت سيدالشهدا عليه‌السلام رخ داد. آن تيغه‌ي واحد و بلند نشان از مرتبه توحيد اين بزرگواران دارد.

متصديان اين علامتِ عزا در واقع به كساني كه آرزوي وصال به توحيد خداوند را دارند، با اين عَلمِ زيبا راه را به تصوير كشيده‌اند. راهي كه از وادي كربلا مي‌گذرد.

اصلِ علمي هم كه در كربلا به دست حضرت عباس عليه‌السلام به شكل يك ميله‌ي بلند بوده، همين معنا را مي‌رساند، چراكه تداعي كننده‌ي عدد يك و توحيد خداوند است.

آري نـامـش هم بي‌دليل نيست. عَلَم... علامت...يعني نشانه و تابلوي راه. با آنچه در بالا خوانديم ديديم كه به واقع اينگونه است.

و در نهايت به اينجا ختم كنيم كه: «وقتي علم مي‌بينم ياد عـلـمـدار مي‌كنم...» باطن فضيلت علم‌كشي درواقع زانو زدن و سَر فرود آوردن در مكتب علمدار كربلا حضرت عباس‌بن‌علي عليه‌السلام است. مكتبي كه انسان بايد در آن راه و رسم مبارزه در لشكر حق و بالا نگه‌داشتن پرچم آن را در همه‌ي اعصار بياموزد...

در پايان بايد اضافه كنم كه آنچه خوانديم حاصل كدهايي است كه اساتيد بزرگواري آنها را آموزش داده‌اند و ما در اين نوشته تنها به آنها بال و پر داديم وگرنه ما در جايگاه صدور نظريه نيستيم

علمدارجنگ نرم.کرمانشاه

           
دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, :: 9:11
رضاسلطانی
درباره وبلاگ


این وبلاگ قراره تابتونه در حیطه امور جنگ نرم ارائه فعالیت کند پس مارا بانظرات خود یاری دهید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
موضوعات
پیوندهای روزانه
  • ســربـاز جـنـگ نــــرم
    ">سرباز جنگ نرم
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمدار جنگ نرم.کرمانشاه و آدرس soltani7412.blogfa.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 23
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 41
بازدید کل : 9297
تعداد مطالب : 47
تعداد نظرات : 32
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


تماس با ما