ناتواني سخنگوي وزارت خارجه آمريکا در پاسخگويي به سوالات توئيتري
به گزارش فارس، انديشکده «هريتج» در گزارشي به قلم «هله ديل» مينويسد: آمريکا از رسانه هاي ديجيتال براي رساندن اين کشور به اوج پيشرفت در زمينه سياست عمومي خارجي استفاده ميکند. بنابراين اين مسئله يک مفهوم جديد در سياست خارجي آمريکا نيست، اما تاريخ آن به دوره دوم رياست جمهوري جرج بوش پسر برميگردد. با وجود اين وزارت خارجه آمريکا تاکنون اين نظريه را مديريت کرده و امروزه نيز چه باور کنيد چه باور نکنيد، وزارت امور خارجه آمريکا داراي بيش از 193 رسانه گزارشي و تحليلي و بيش از 100 سفارتخانه داراي حق استفاده از توئيتر و فيسبوک است.
Textb.Text* رسانه هاي ديجيتال، در صدر سياستهاي وزارت خارجه آمريکا
وزارت امور خارجه آمريکا با انتشار بيانيهاي در اين زمينه اعلام کرده است: در طول ماه جاري ميلادي، مقامات دولت آمريکا در واشنگتن و سفيران ديپلماسي آمريکا در خارج از اين کشور ميزبان مسئولان رسانههاي ديجيتال خواهند بود تا مستقيما در مورد سياستهاي عمومي جذب کننده در داخل و يا خارج آمريکا و همچنين در مورد موضوعاتي که براي اين رسانهها داراي اهميت است، با هم مذاکره کنند. همچنين هفته گذشته ويکتوريا نولاند سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا اين ماه را با شرکت در جلسه مسئولان رسانه توئيتر و پاسخگويي به سوالاتي که در 10 رسانه توئيتري تغذيه کننده وزارت امور خارجه مطرح ميشود، آغاز کرد.
Textb.Textتاثير شکست سياستهاي آمريکا در قبال ايران چيست؟
اين گزارش در ادامه ميافزايد: هيچ فردي فرصت به دست آوردن راز سياست خارجي دولت اوباما را از دست نخواهد داد، اما در عين حال در اين زمينه دو سوال مطرح ميشود. نخست آن که با توجه به شکست سياستهاي اعمال شده آمريکا در قبال ايران، اوباما چگونه ميتواند اميدوار باشد که مذاکرات وي با طالبان مثبت باشد؟ و سوال دوم اين که شما در مورد فعاليتهاي موشکي روسيه پس از امضاي پيمان استارت چه فکر ميکنيد، آيا نياز هست که آمريکا با اين اقدام روسيه مقابله کند؟
Textb.Text* ناتواني سخنگوي وزارت خارجه آمريکا در پاسخگويي به سوالات رسانه هاي ديجيتال
متاسفانه نولاند جواب سوالات ما را به خوبي نداد. در عين حال پنج سوال ديگر نيز در همين زمينه در ذهن ما ايجاد شد. يکي در مورد امتناع آمريکا از دخالت در امور داخلي سوريه، سوال ديگر در مورد روابط ديپلماتيک آمريکا با دولت سودان با وجود وحشيگري دولت اين کشور، سوال بعدي در مورد طبيعت اخلاقي و يا نظامي آمريکا براي گرفتن رهبري دنيا از چين، سوال ديگر در مورد اهداف ايران از تهديد به بستن تنگه هرمز و سرانجام سوال در مورد الزامات ناتو پس از کاهش شديد بودجه نظامي آمريکا که توسط دولت اوباما اعلام شده است. اينها سوالات بسيار مهم و خوبي است و در عين حال پاسخهاي داده شده به آنان استاندارد و بوروکراتيک بوده است.
Textb.Text* دولت آمريکا محصور در شبکه هاي اجتماعي
اکنون به نظر ميرسد که ايده محصور شدن دولت آمريکا در شبکه هاي اجتماعي، ايده بدي نيست. با وجود اين تا زماني که وزارت امور خارجه نحوه استفاده از اين رسانه هاي اجتماعي را به بهترين شکل ممکن ياد بگيرد، نميتواند در مباحثات مربوط به اين مسئله صادقانه شرکت کند. بنابراين بهتر است که وقتي زمان بعدي پرسش و پاسخ در مورد رسانه هاي اجتماعي فرا ميرسد، پاسخهاي مربوط به اين سوالها در توئيتر منتشر شود. احتمالا مهمترين نکته در اين زمينه اين خواهد بود که بايد در مورد رسانه هاي اجتماعي مذاکره و گفتگو انجام شود.
اين در حاليست که وزارت امور خارجه آمريکا در تلاشهايش براي ارتقاي ديپلماسي عمومي خود از طريق فناوري و رسانههاي اجتماعي، از هفته گذشته آغاز به برگزاري کنفرانسهاي مطبوعاتي کرد و به سؤالهاي مردم جهان که به زبانهاي مختلف مانند فارسي و عربي بيان يا اصطلاحا «توئيت» ميشود پاسخ خواهد داد.
منبع خبر : فارس
نظرات شما عزیزان: